Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
ještě jsem neměl čas vyzkoušet mulťák. Jaký mody tam jsou? Něco jsem k tomu našel na netu, ale moc mě to neuspokojilo :-). Spíš mě zajímá vlastní zkušenost.

multak je stejne zabavny jako v brotherhood, deathmacht je vzdycky super, jinak ten wolfpack je taky zabava a jde hrat solo,takze se daji dobre natrenovat mapy a dobry na trophy

Odesláno

15FPS by se už kousalo hezky, hru jsem sice hrál na CFW(takže z HDDčka, ikdyž pochybuju že to má vliv na FPS), ale ani jednou jsem si nevšiml že by FPS spadlo na hranici sekání, ani ve městech ani když sem byl na bojišti a všude plno vojáků, pokud to FPS padá tak max na hranici kolem 24FPS, protože já jsem si ničeho nevšiml :D

DenY: FPS se na PS3 měřit normálně nedá snad jen nějak když by se PS3 připojila na tuner do kompa.

Odesláno

Tak už mám něco odehráno a i přesto, že jsem zpozoroval pár bugů, tak celkovej dojem je hodně dobrej. Nemůžu se od toho odtrhnout a hraju každej den. Nejlepší to je v lesích, kde to je vymazlený do posledního detailu. Někdy nedělám nic jinýho, než se jen tak toulám v lesích a hledám nový místa.

Jak jsem ve dvojce hodně používal skrytý čepele, tak tady je tomahawk naprosto bezchybnej. Měl jsem z toho trochu strach, aby to neztratilo takovej ten assassínskej punc, ale ne. Není nad to vběhnout do obsazené pevnosti a do posledního je vykombovat tomahawkem :)

btw: kdo už ulovil medvěda? :)

Odesláno (upraveno)
No já jednoho medvěda dostal, ale nečekaně mně dostal jiný méďa :), takže nic. Mimochodem, kde najdu nějakou tu loveckou chatu, kde mohu něco prodat?

Ta lovecká chata by mě taky zajímala, ještě jsem ji nenašel. Jinak ale můžeš prodávat klidně všechno v hokynářství.

edit: tak jsem pohledal a chata je západním směrem od indiánské osady. Vede k ní pěšina do kopce.

Upraveno uživatelem pernaaa
Odesláno

No tak jsem to právě dohrál a co o tom říct??? .... S Eziem zemřel Assassin .... určitě se najde plno lidí které to bude bavit ale me to vubec nebavilo ... Zacatek za Haythawa byl primo hrozive nudnej , Connor sympatickej jak Tomio Okamura.. Miloval jsem behani po Rimu ,Konstantipoli a jinych mestech ale mesta jako Boston s New Yorkem byly takove neslane nemastne . Pribeh nezajimavej a mohu pokracovat este nekolik radku . Nejake plusy zde najdu napr Namorni bitvy , slusna cast hry je na venkove ,loveni a este jednou namorni bitvy . Moje hodnoceni 6/10....

Odesláno
No tak jsem to právě dohrál a co o tom říct??? .... S Eziem zemřel Assassin .... určitě se najde plno lidí které to bude bavit ale me to vubec nebavilo ... Zacatek za Haythawa byl primo hrozive nudnej , Connor sympatickej jak Tomio Okamura.. Miloval jsem behani po Rimu ,Konstantipoli a jinych mestech ale mesta jako Boston s New Yorkem byly takove neslane nemastne . Pribeh nezajimavej a mohu pokracovat este nekolik radku . Nejake plusy zde najdu napr Namorni bitvy , slusna cast hry je na venkove ,loveni a este jednou namorni bitvy . Moje hodnoceni 6/10....

Já naopak musím říct, že mě hra bavila. Příběh byl dobrý, americké dějiny na hru velice dobře zpracované a to samé platí o prostředí, ve kterém se Connor pohyboval. Souhlasil bych s tím, že Connorovi se může vytknout absence většího charisma jako například u Ezia, nicméně u mě to vyvážil fakt, že hra po technické stránce byla mnohem vyspělejší. Jedna graficky vypadá skutečně skvěle a pak souboje mi přišly zábavnější než u předchozích dílů Assassins Creed. Naopak prolog hry - Haytham, mladý Connor, mě velice bavil. Líbilo se mi, že jsem nebyl okamžitě vržen do děje za hlavní postavu, ale něco jsem se o ní dozvěděl, o jejích motivech a podobně. Souhlasím s námořními bitvami, ty jsou opravdu povedené.

Jedna z věcí, které jsem moc nepochopil, jsou souboje se silnějšími nepřáteli. Dostal jsem se do bitky se dvěma chlápkami se sekyrami a vůbec se mi je nedařilo zabít ručními zbraněmi (teď nemyslím palné zbraně).

Já bych hře dal s čistým svědomím 9,5.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu