šiny Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 zdrim nemáte nějakej solidní návod jak si do psp dát google chrom? mám cfw 6.60 me- 1.2 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Ne nemáme, protože to nejde. Google chrome pro PSP neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šiny Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Podívej se do popisu videa, je tam návod jak to rozchodit, ale také je možnost mít opera mobile prohlížeč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šiny Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 do popisu jsem se díval, tak nejsem nejsem...:!:, skusim teda operu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Vždyť je to jen skin pro pohlížeč boha :D,ani záložky nemůžeš otevírat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šiny Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 aha, já myslel že to normal funguje /tak už mám tu operu mini ale ta klávesnice je hrozná, jak se maže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.