wariorpolni Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Zdravím, mám otazku - PSP 3004 se uz nevyrabi,a PSP 1000 ano- jaky je mezi nima rozdil ??? a 1000 se da flashnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 myslim že myslíš psp E1000 to nemá třeba UMD, má mono a je težší atd..taky je myslim bez wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 E1000 že nemá UMD mechaniku??? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Celkovej rozdíl je ten, že E-1000 je jen ořezenina a funkce co zůstaly jsou na nižší úrovni. Lepší volba je sehnat 3000 bazarovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 E1000 nemá Wifi, což je podle mě asi to nejhorší - žádný net, žádný multiplayer. A taky má mono reproduktor. PSP 3000 má wifi, má stereoreproduktory a má i mikrofon, akorát display je trochu nekvalitní (horizontální pruhy). Já bych šel do staré dobré PSP 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Celkovej rozdíl je ten, že E-1000 je jen ořezenina a funkce co zůstaly jsou na nižší úrovni. Lepší volba je sehnat 3000 bazarovku. jenže když chce člověk novej stroj a né nějakou zaprášenou obouchaninu od nějakýho prasete, proč by si nemohl koupit E1000? wifi tam nepotřebuju, na 2000ce jsem ho stejně ani jednou nepoužil, stereo reprák mě taky žíly netrhá, od čeho jsou sluchátka že jo...jediný, co mě teda dostalo - jak psal někdo vejš - ono vážně nemá UMD mechaniku? nebo jen ten dotyčnej nevěděl, o čem vlastně mluví??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 ale má mechaniku spíš nevim proč si kupovat nový PSP... pro mě by zas mělo smysl koupit bazarový fatko, slimko nebo brite, je to jedno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Fajn, já ti to neberu. Ovšem osobně dám radši přednost ZACHOVALÝ (ty se sehnat dají) 3000 která má více funkcí a je jak tenčí, tak i lehčí a za stejnou cenu vč. již i dokoupenýho příslušenství - stačí najít dobrou nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 příslušenství nepotřebuju, zbylo mi po 2000ce...chci jen aby to bylo nový, mělo to umd mechaniku a fungovalo to :) tudíž E1000 a vám všem patří můj :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ok Ok, někdo dá přednost funkcím, někdo novýmu low-endu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 pro mě ty "funkce" nemají naprosto žádnej význam, snaž se to pochopit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ano, chápu, však jsem to napsal. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Hele porad ste mi neodpovedeli na to co jse mse ptal :D 1.) da se flashnout aby na tom fakaly hry z netu ??? 2.) je horsi oproti 3004 treba v grafice , nebo v necem co by ovlivnilo hrani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 CFW se tam dát dá - 6.60 PRO (dočasnej) a v grafice je to stejný. Co se týče hraní, můžeš akorát sigleplayery (né online) a jelikož je tlustější a těžší oproti Slimu, můžou tě po ňáký době hraní začít bolet ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 omlouvám se, spletl jsem se...UMD to má. spletl sem si to s N1000. ale fakt bych do E1000 nešel. záleží ale jen na tom jestli si seženeš 300X hezkou nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dan001 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 já mám PSP 3004 a jsem s ním spokojenej. Jaký má výhody PSP E1000 oproti PSP 3004 ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Žádný, naopak má samé nevýhody, je těžší a větší, má mono reprák a nemá wi-fi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Jediný plus, nebo spíš konkrétně "modernost" je dolní lišta pod displayem s dotykovými tlačítky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Zdravím, mám otazku - PSP 3004 se uz nevyrabi,a PSP 1000 ano- jaky je mezi nima rozdil ??? a 1000 se da flashnout ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.