deepthroat1468623923 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Zdravím, mám problém s koupením této hry.Mám PSN účet založený na vitě a samozřejmě žádné peníze na něm. Chci si koupit motorstorm, dam buy a naskočí mi něco ve smyslu:nemáte peníze na účtě, chcete přidat? Zvolím ano, kreditní kartou (je tam na výběr ještě nějaká psn karta, asi nějaké body), vyplním údaje, jméno, adresu, číslo karty, bezpečností kod atd. a když už všechno odklikám (a vše je 100% správně) napíše mi to : funds cannot be added to your wallet... Zkoušel sem to asi tři dny za sebou a nic, nevím, kde je chyba, jak ste to kupovali vy? Pravděpodobně nemáš povoleno platit kartou online Citovat
javak810i Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 jednoduchý, ať ti někdo pošle nějaký čas skrze zprávu a ty ho pak 10x překonej, ten samej, nebo jestli máš ps3, tak si vytvoř druhej účet, zajeť na něm nějakej čas a pošli si ho na tvůj účet Ano, jednoduchý... problém je ten, že já nemám PS3 a nevím o nikom, kdo by mi tu challenge mohl poslat - respektive například ty máš takové časy, že překonat je 10x je nereálné, protože to je mnohdy o milisekundách :D. To by chtělo někoho, kdo ještě nejel všechny tratě, tak aby nějakou zajel schválně špatně.. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Ano, jednoduchý... problém je ten, že já nemám PS3 a nevím o nikom, kdo by mi tu challenge mohl poslat - respektive například ty máš takové časy, že překonat je 10x je nereálné, protože to je mnohdy o milisekundách :D. To by chtělo někoho, kdo ještě nejel všechny tratě, tak aby nějakou zajel schválně špatně.. Si mě přidej, zajedu nějakej špatnej čas, pošlu ti challenge a ty to 10x překonáš. deep_throatCZE Jinak dneska sem dal platinu, nebyla zdaleka tak těžká jak sem si zezačátku myslel, 40 minut nakonec byla celkem pohodička. Citovat
javak810i Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Však už tě dávno mám a porážím tvé časy :D. Nick na PSN mám: Janek_CZ. Pošli mi prosím pak zprávu a challenge, kde že si zajel ten dost špatný čas ;). A ještě dotaz - ty poslední 3 mise u každého festivalu (zatím mám jen 36 hvězd max) se odemknou po dohrání Apocalypse? Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Však už tě dávno mám a porážím tvé časy :D. Nick na PSN mám: Janek_CZ. Pošli mi prosím pak zprávu a challenge, kde že si zajel ten dost špatný čas ;).A ještě dotaz - ty poslední 3 mise u každého festivalu (zatím mám jen 36 hvězd max) se odemknou po dohrání Apocalypse? Když uděláš všude aspoň jednu hvězdu Citovat
lacodekany Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Podle mě jsem měl vše dobře nastavené každopádně zkusím znovu nastavit vše aby to šlo. Jinak lidé říkali, že jim dělá problém debetní karta což nechápu, já zkoušel jak kreditní tak debetní a nic... Citovat
javak810i Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Ok, tak to je jasný, že to ještě nemám, když jsem z Apokalypsy jel zatím jen první závod :D. Tak díky a dík za tu challenge. Už se těším na 2. platinu :) Citovat
javak810i Odesláno Duben 13, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2012 Hele deepe :D, tak jsem konečně unlocknul supercars třídu a zbylé levely a zkusil jsem tu tvou challenge. 9,5s když za 10,5s je gold - to je podle tebe pomalý? :D. To nemám šanci 10x překonat.. Edit: Hotovo, trofej je doma :D Citovat
javak810i Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 14, 2012 Ták, konečně platinovka :D. Jupí. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2012 Gratulace, a když si MS:RC pustíš i na PS3 budeš mít rovnou dvě :) Citovat
javak810i Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 16, 2012 Dík :). PS3 bohužel nemám (a už je to nějakej ten pátek, co jsem ji naposled měl) a Xko už taky ne. Každopádně až znova půjdu do konzole, tak asi zas Xko, jestli to MS nepodělá. NA PS hry budu mít Vitu, tak se to krásně pokreje. btw, z mého friend listu (asi 80 lidí) jsem na motorstormu celkově nej :D, ikdyž těsně. Dobrej pocit. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.