Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Zdravím, mám problém s koupením této hry.

Mám PSN účet založený na vitě a samozřejmě žádné peníze na něm. Chci si koupit motorstorm, dam buy a naskočí mi něco ve smyslu:nemáte peníze na účtě, chcete přidat? Zvolím ano, kreditní kartou (je tam na výběr ještě nějaká psn karta, asi nějaké body), vyplním údaje, jméno, adresu, číslo karty, bezpečností kod atd. a když už všechno odklikám (a vše je 100% správně) napíše mi to : funds cannot be added to your wallet... Zkoušel sem to asi tři dny za sebou a nic, nevím, kde je chyba, jak ste to kupovali vy?

Pravděpodobně nemáš povoleno platit kartou online

Odesláno

jednoduchý, ať ti někdo pošle nějaký čas skrze zprávu a ty ho pak 10x překonej, ten samej, nebo jestli máš ps3, tak si vytvoř druhej účet, zajeť na něm nějakej čas a pošli si ho na tvůj účet

Ano, jednoduchý... problém je ten, že já nemám PS3 a nevím o nikom, kdo by mi tu challenge mohl poslat - respektive například ty máš takové časy, že překonat je 10x je nereálné, protože to je mnohdy o milisekundách :D. To by chtělo někoho, kdo ještě nejel všechny tratě, tak aby nějakou zajel schválně špatně..

Odesláno
Ano, jednoduchý... problém je ten, že já nemám PS3 a nevím o nikom, kdo by mi tu challenge mohl poslat - respektive například ty máš takové časy, že překonat je 10x je nereálné, protože to je mnohdy o milisekundách :D. To by chtělo někoho, kdo ještě nejel všechny tratě, tak aby nějakou zajel schválně špatně..

Si mě přidej, zajedu nějakej špatnej čas, pošlu ti challenge a ty to 10x překonáš. deep_throatCZE

Jinak dneska sem dal platinu, nebyla zdaleka tak těžká jak sem si zezačátku myslel, 40 minut nakonec byla celkem pohodička.

Odesláno
Však už tě dávno mám a porážím tvé časy :D. Nick na PSN mám: Janek_CZ. Pošli mi prosím pak zprávu a challenge, kde že si zajel ten dost špatný čas ;).

A ještě dotaz - ty poslední 3 mise u každého festivalu (zatím mám jen 36 hvězd max) se odemknou po dohrání Apocalypse?

Když uděláš všude aspoň jednu hvězdu

Odesláno

Dík :). PS3 bohužel nemám (a už je to nějakej ten pátek, co jsem ji naposled měl) a Xko už taky ne. Každopádně až znova půjdu do konzole, tak asi zas Xko, jestli to MS nepodělá. NA PS hry budu mít Vitu, tak se to krásně pokreje.

btw, z mého friend listu (asi 80 lidí) jsem na motorstormu celkově nej :D, ikdyž těsně. Dobrej pocit.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu