Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

3ds - ramecek spodniho displaye mi zanechava otisky na hornim displayi

tomikcz24

Recommended Posts

Nevim zda se tady uz neco podobneho resilo... Kdyz handheld zavru a po nejake dobe otevru, mam na hornim displayi viditelne dve vertikalni carky otlacene od spodniho ramecku. Daji se vylestit hadrikem, ale docela me to stve. Mate nekdo podobny problem? Pripadne nejake reseni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ho mám bohužel už dokonce od toho už poškrábanej. nejdřív to šlo taky setřít hadříkem, ale teď už mi tam ty čáry zůstavají. Udělal jsem chybu, že jsem si tam nedl fólii. Takže být tebou tak, si tam nějakou co nejdřív nalepím ať nedopadneš jako já. A nebo při zavírání dska tam něco nechávat co bude horní displej chránit. Stejně je to vtipný, že člověk musí chránit displej v zavřeným stavu.

Odkaz ke komentáři

Tak ochrannou folii urcite poridim co nejdrive, kazdopadne se ten ramecek bude urcite otiskavat i na ni. Zkusim pospekulovat nad tim, jestli by treba nesly nejak zvysit ty gumove rozperky v hornich krajich horniho displaye. Procital jsem ted zahranicni fora a tenhle problem maji snad vsichni majitele nintenda 3ds. Soudruzi z japonska nekde museli udelat pri vyvoji krytu 3dska chybu. Zajimalo by me, jestli ma autor toho sasi klidne spani, protoze ho musi proklinat miliony lidi :)

Kazdopadne zkusim prubezne informovat o mych pokusech.

Odkaz ke komentáři

Celkove si myslim ze konstrucne 3DS neni az tak vychytane jako v pripade DS Lite/DSi. Kloub klade mensi vuli (nekde jej nechat otevreny v konkretni poloze), prijde mi krehci, a tyhle otisky a skrabance, to se na netu hojne resi uz od te doby co se 3DS zacalo prodavat a Nintendo se s tim nijak netrapi.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu