dan001 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 potřeboval bych poradit s PSPtube.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Co třeba rovnou položit konkrétní dotaz?Ne,promiň nemusíš,naleštíme věštecké koule .... TUBE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 dan001:Tyhle programy ti na koukání na videa moc neposlouží.Psp nepřehrává vyšší rozlišení než je jeho display (480x272).Dnešní videa na netu mají vyšší rozlišení a ty nízká (kam patří psp) už se tam moc nevyskytují.A stejně tyhle programy nejsou moc stabilní (psp se někdy freezne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan001 Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Jo, tak díky. Já mám PSP 3004 ( custom firmware 6.60 ) . A myslíte si, že GoTube je lepší než PSPtube ? A i tak - nevíte kde to stáhnout ? ( pls. neraďte mi torrent tam ne ! ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Jo, tak díky. Já mám PSP 3004 ( custom firmware 6.60 ) . A myslíte si, že GoTube je lepší než PSPtube ? A i tak - nevíte kde to stáhnout ? ( pls. neraďte mi torrent tam ne ! ) pspTube,tak i jako GoTube,delsi dobu nefunguji.Ty programy ti budou k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan001 Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 jak to myslíš, že delší dobu nefungují ? Vždyť fungují dobře. A jestli fungují, tak mi tady pls. nepiš další rady že jsou ty programy na nic a řekni mi, kde to stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Kde jsi zjistil že fungujou? Bloody má pravdu ty programy nejdou jsou k ničemu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 jak to myslíš, že delší dobu nefungují ? Vždyť fungují dobře. A jestli fungují, tak mi tady pls. nepiš další rady že jsou ty programy na nic a řekni mi, kde to stáhnout. Jak ty muzes vedet ze funguji kdyz je nemas?Ze se podivas na video stare 3 roky? Kde to stahnes?....Google ti nic nerika? A stejne ti budu tvrdit,ze programy ti budou k nicemu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Fungují,spustíš,ale nepřehraješ video - PSP se nepřipojí k YT ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Fungují,spustíš,ale nepřehraješ video - PSP se nepřipojí k YT ;) Jenze hlavni funkce je spousteni videi z internetu.Hlavni funkce chybi,tudiz?Nefunguji :lol: Jestli mu chces poradit at se diva na cernou obrazovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan001 Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 To jste mě dostali :D . Tolik proti jednomu. Dobře. Už vám věřím.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucinka1 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Dobrý den, mám dotaz, koupila jsem synovi PSP E1004 CB a nelze tam nastavit český jazyk, je to normalní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Ano je to normální, PSP neobsahuje ani nikdy neobsahovalo češtinu, pouze Angličtinu, Němčinu, Japonštinu a pár dalších cizích jazyků. Ale pokud chceš, tak existuje čeština kterou jsem vytvořil já, teda respektive jsem přeložil pouze anglické texty a ten program udělal nějaký japonský programátor http://console-forum.net/tema/123289-cestina-do-psp-pro-cfw-5-50-6-36-0-sance-na-brick-update-11-3-2012 ale k tomu, aby ti fungovala potřebuješ mít CFW na E1004 to bude 6.60 PRO B10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 PSPtube pořádně nefungoval nikdy... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theobe Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 The Campaign movie in hd, Download The Campaign Movie Hd, How To Download The Campaign Movie, full film of The Campaign online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.