Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP tube


dan001

Recommended Posts

dan001:Tyhle programy ti na koukání na videa moc neposlouží.Psp nepřehrává vyšší rozlišení než je jeho display (480x272).Dnešní videa na netu mají vyšší rozlišení a ty nízká (kam patří psp) už se tam moc nevyskytují.A stejně tyhle programy nejsou moc stabilní (psp se někdy freezne).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, tak díky. Já mám PSP 3004 ( custom firmware 6.60 ) . A myslíte si, že GoTube je lepší než PSPtube ? A i tak - nevíte kde to stáhnout ? ( pls. neraďte mi torrent tam ne ! )
pspTube,tak i jako GoTube,delsi dobu nefunguji.Ty programy ti budou k nicemu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak to myslíš, že delší dobu nefungují ? Vždyť fungují dobře. A jestli fungují, tak mi tady pls. nepiš další rady že jsou ty programy na nic a řekni mi, kde to stáhnout.
Jak ty muzes vedet ze funguji kdyz je nemas?Ze se podivas na video stare 3 roky? Kde to stahnes?....Google ti nic nerika? A stejne ti budu tvrdit,ze programy ti budou k nicemu. ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano je to normální, PSP neobsahuje ani nikdy neobsahovalo češtinu, pouze Angličtinu, Němčinu, Japonštinu a pár dalších cizích jazyků. Ale pokud chceš, tak existuje čeština kterou jsem vytvořil já, teda respektive jsem přeložil pouze anglické texty a ten program udělal nějaký japonský programátor http://console-forum.net/tema/123289-cestina-do-psp-pro-cfw-5-50-6-36-0-sance-na-brick-update-11-3-2012 ale k tomu, aby ti fungovala potřebuješ mít CFW na E1004 to bude 6.60 PRO B10

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu