VenaMaXxX Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Ahoj, chci se zeptat, jestli mi hrozí flag, když si rozeberu HardDistk ze starýho Xboxu, na kterym mam ban a vložim ho do nový Slim konzole bez banu. Koupil jsem si bez HDD a docela by se mi to hodilo. Dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 z Fatka ti do slimu nepůjde dát HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 z Fatka ti do slimu nepůjde dát HDD Proč by nešel, jen ho rozebereš a dáš do slim krabičky, půjde naprosto stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Aj bez puzdra/krabicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 takhle to vím že to jde já jen z jeho otázky pochopil že chce jen vyndat z jednoho a dát do druhýho bez úprav ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VenaMaXxX Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Nene, ja uz ho mam rozebranej. Jen mi jde o to, jestli se zapisuje flag na HDD nebo mi ban nehrozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Na HDD se určitě nic o banu nezapisuje. Maximálně pokud máš zabanovaný účet, tak ten zůstane zabanovaný, ale s konzolou to nic neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VenaMaXxX Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Okey, díky ;) už to tam mam napasovaný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VenaMaXxX
Ahoj, chci se zeptat, jestli mi hrozí flag, když si rozeberu HardDistk ze starýho Xboxu, na kterym mam ban a vložim ho do nový Slim konzole bez banu.
Koupil jsem si bez HDD a docela by se mi to hodilo. Dík ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.