VenaMaXxX Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Ahoj, chci se zeptat, jestli mi hrozí flag, když si rozeberu HardDistk ze starýho Xboxu, na kterym mam ban a vložim ho do nový Slim konzole bez banu. Koupil jsem si bez HDD a docela by se mi to hodilo. Dík ;) Citovat
0 Bart777 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 z Fatka ti do slimu nepůjde dát HDD Citovat
0 xmod Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 z Fatka ti do slimu nepůjde dát HDD Proč by nešel, jen ho rozebereš a dáš do slim krabičky, půjde naprosto stejně. Citovat
0 Bart777 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 takhle to vím že to jde já jen z jeho otázky pochopil že chce jen vyndat z jednoho a dát do druhýho bez úprav ;) Citovat
0 VenaMaXxX Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Nene, ja uz ho mam rozebranej. Jen mi jde o to, jestli se zapisuje flag na HDD nebo mi ban nehrozi. Citovat
0 Ravendhi Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Na HDD se určitě nic o banu nezapisuje. Maximálně pokud máš zabanovaný účet, tak ten zůstane zabanovaný, ale s konzolou to nic neudělá. Citovat
0 VenaMaXxX Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 Okey, díky ;) už to tam mam napasovaný :) Citovat
Otázka
VenaMaXxX
Ahoj, chci se zeptat, jestli mi hrozí flag, když si rozeberu HardDistk ze starýho Xboxu, na kterym mam ban a vložim ho do nový Slim konzole bez banu.
Koupil jsem si bez HDD a docela by se mi to hodilo. Dík ;)
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.