skiz- u suck Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Ahoj, byl by někdo prosím tak ochotný a řekl mi jak poznám hru, která je na flash LT2.0 nebo na LT3.0 abych nepálil zbytečně, jelikož mám pouze LT2.0. Další otázka dají se hry z flashe LT3.0 předělat v PC na LT2.0 tedy iso soubor předělat na LT2.0? Díky moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Březen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 nikdo neví? Poznáš to v ABGX 1.06 - buď tam budou nebo nebudou vložená Topology data - pokud jsou, je to použitelné pouze na flashi 3.0. Dají se z toho zase vyhodit, aby to šlo i na 2.0 http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso V tom tématu vidíš i na obrázcích jak vypadá ABGX log s/bez topology dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 jestli jsem to správně pochopil jeslti je tam to first 12 topology data is blank tak je to LT2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 jestli jsem to správně pochopil jeslti je tam to first 12 topology data is blank tak je to LT2.0? Ano je to LTPLUS 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skiz- u suck
Ahoj,
byl by někdo prosím tak ochotný a řekl mi jak poznám hru, která je na flash LT2.0 nebo na LT3.0 abych nepálil zbytečně, jelikož mám pouze LT2.0.
Další otázka dají se hry z flashe LT3.0 předělat v PC na LT2.0 tedy iso soubor předělat na LT2.0?
Díky moc za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.