Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
tak si ji porid na splatky, pokud pracujes... a nemusis zavidet (ostatne neni ani moc co.-)

ja ji mam doma, v pokoji u telky pred gaucem, vc domaciho kina (ps3 pouzivam na prehravani bluray disku).

Já si myslim že je závidět hodně. Už jenom ta pohoda, né se krčit u počítače. Pro mě jsou konzole docela podstatné, protože nejsem náročný hráč na grafiku, ale především na hratelnost, což jsou konzole na tohle nejlepší. A bohužel nepracuji, ale studuji.
Odesláno
Já si myslim že je závidět hodně. Už jenom ta pohoda, né se krčit u počítače. Pro mě jsou konzole docela podstatné, protože nejsem náročný hráč na grafiku, ale především na hratelnost, což jsou konzole na tohle nejlepší. A bohužel nepracuji, ale studuji.

konzoli sem si porizoval z toho samyho duvodu co rikas ty, kvuli pohode, odpocinku atp... ale po 4 letech co ji mam, tak nevim, obcas dost premyslim, ze opet presednu k PC. Uvidime co prinese nova generace konzoli... ale to neni k tematu.

Odesláno
já jsem taky student a byl jsem schopnej se dostat k penězům na koupi PS3(tehdy ještě stála 7,5k :( )...takže takhle ...sám jsem si dokonce koupil i mobil za 8k...nedá se vymlouvat na to, že jsi student...brigáda snad neexistuje? :/ seš asi línej a čekáš ,až ti penize daj rodiče...
O prázdninách jsem měl příležitost, jenže jsem měl úraz a strávil jsem téměř celé prázdniny v nemocnici. :( A v zimě moc brigádu nenajdeš. A na to abych si koupil konzoli a k tomu televizi, opravdu teď nemam finance.
Odesláno
Před pár příspěvkama si říkal, že ti na multiplayeru záleží, citace: "A flash nechci mít, protože miluju multiplayer". Už to tu nebudu řešit, nesmyslné téma :)

Promiň ale nikdo tě tu nedrží. Tys mě prostě nepochopil. Mam rád hry s multiplayerem. Ale když ho hra nemá, nevadí. A nechci kvůli nějakému flashu ztratit multiplayer a ostatní funkce ohledně internetu. Nechci se bát rizika banu.

Odesláno

Uncharted 3 ma multiplayer...a U2 tušim taky,tam si stahnes nejaky DLC a normalně MP máš th0ca...takže jako...nemáš moc dobrý informace a to prodáváš hry :D...já třeba našel brigádu i v zimě,chodím občas někam vyhrnovat sníh(to už ted ne,ale dnes napadl ,tak snad soused dědek bude chtit :D )...a třeba doplnovani zboží někde, nebo třeba v pekárně občas někoho chtěj...stačí nebejt línej, když něco chceš ,tak nebreč ,že na to nemáš, když mit mužeš...

Odesláno
Uncharted 3 ma multiplayer...a U2 tušim taky,tam si stahnes nejaky DLC a normalně MP máš th0ca...takže jako...nemáš moc dobrý informace a to prodáváš hry :D...já třeba našel brigádu i v zimě,chodím občas někam vyhrnovat sníh(to už ted ne,ale dnes napadl ,tak snad soused dědek bude chtit :D )...a třeba doplnovani zboží někde, nebo třeba v pekárně občas někoho chtěj...stačí nebejt línej, když něco chceš ,tak nebreč ,že na to nemáš, když mit mužeš...
Špatně sis jeho příspěvek přečetl, on píše že U2 A U3 mají multiplayer. Však já nebrečim, pouze to tady sděluji.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu