lacodekany Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Fakt mě tu nikdo nedrží? :D Ne, promiň, možná sem tě špatně pochopil ale tím pádem by si se měl vyjadřovat jasněji. Kvůli flashy multiplayer neztratíš ani žádné funkce ohledně mulitplayeru. Bát banu se sice ůlžeš, ale proč by si si tím kazil den. Myslel sem si, že je to pro tebe dobrá variatna když nemáš peníze. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedvin Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Tim, že to sděluješ, tak vlastně brečíš. Sorry th0ca, špatně jsem to pochopil. Brečel bych kvůli tomu, kdybych tady založil topic na takové téma, ale to jsem neudělal. Proto to OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedvin Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Fakt mě tu nikdo nedrží? :D Ne, promiň, možná sem tě špatně pochopil ale tím pádem by si se měl vyjadřovat jasněji. Kvůli flashy multiplayer neztratíš ani žádné funkce ohledně mulitplayeru. Bát banu se sice ůlžeš, ale proč by si si tím kazil den. Myslel sem si, že je to pro tebe dobrá variatna když nemáš peníze. ;) Neztratím ? Snad při každém flashnutí (nebo jailbreak), nebudu mít možnost poté hrát hry po internetu, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Samozřejmě, že buděš, celou dobu sem mluvil o xboxu, nevím, jak ps3 ale u jailbreaku i iOsu můžeš všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Hádejte se přes PM. LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts