kejsi Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 chlapi a holky, rad bych to naplanoval, ale chybou spolubydliciho nam ted doma nejde uz 2 dny net, takze ikdybych rekl, ze se v sobotu v 20:00 sejdeme vsichni "někde"...tak porad nemuzu zarucit, ze tam budu hlavne ja :D :D (kdo me mate v pratelich se asi podivujete, co ty 2 dny delam jineho...bohuzel nic :D ) takze jak rikam, klidne se ted domluvte na necem a ja se pridam, az budu moct :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Takže spolubydlícího přivázat za koně... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Mužu se taky přidat? :D Nick: rewqasdfgbvc Vím že je to divnej nick ale co už :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 jasný! To za chvíli budeme moc uspořádat private multiplayer jen pro čechy, když se zadaří a sejdeme se u toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 jasný! To za chvíli budeme moc uspořádat private multiplayer jen pro čechy, když se zadaří a sejdeme se u toho. private ani nemusis, klidne verejnej v 8 lidech. Jinak zatim co jsem koukal na psn,tak moc lidi online nebylo a kdyz bylo tak na chvili,tak doufam,ze se to vikendu zmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 kdyztak zalozime na facebooku event XD nebo jak se to rekne po česky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Ahoj.No já tam jsem občas..a to tam zase nejste vy..:) a domluvte se..ale myslím že to stejně veřejné setkání asi stejně prošvihnu..:) ale stejně jsem ráda, že jste se ozvali a že nás bude víc..:) každopádně si to užijte..a když se tam sejdeme v plném počtu tak to bude nejvíc hardcore hra.:) budu se těšit..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 ok, tak to udelame zitra ve 20? v Armadillo? kdo muze tak potvrdte a jeste napiste jak jste na tom s headsetem...ja mam jinak @greenezio ty ses koukam online dycky ve 4 rano :D to tam fakt neni nikdo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Já můžu a pseye se dá použít taky jako headset ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Kejsi : nene :D :D já tam spíš bývám do 4 ráno.. tak si to dneska užijte a já budu pukat závistí :D Hodně štěstí všem..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 myslim ze se vzajemne vsichni mame ve FL a nikdo zatim nic nepotrvdil, takze...asi uz maji vsichni jine plany na sobotni vecer :D myslim ze PSeye jde pouzit jako headset, ale mozna te budeme spatne slyset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Zdravim všechny! klidně dneska zahraju, ale funguje Vám ps network? Mě se nejde vůbec přihlásit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 mě jo :D ale taky to hprovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Já bych dneska klidně zahrál, akorát mám nahrané asi 15 minut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 :D hmm jak tak koukám tak většina z vás bude v multasu jezdit na oslovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 tak jakpak to s nama vypada? vcera se k malemu multi zavodeni schylovalo, ale malem mi odletela krabicka z pokoje, jak hučela větrákama, tak jsem to musel odvolat :D co třeba v pátek nebo čtvrtek večer? všichni jdete za zábavou, nebo se mnou budete prohánět oslíka? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 V pátek by to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 tak jakpak to s nama vypada? vcera se k malemu multi zavodeni schylovalo, ale malem mi odletela krabicka z pokoje, jak hučela větrákama, tak jsem to musel odvolat :Dco třeba v pátek nebo čtvrtek večer? všichni jdete za zábavou, nebo se mnou budete prohánět oslíka? :D jo v patek po te 8 hodine klidne, rovnou posli invite do hry, 8 se nas tam vejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Jo du taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 A co dnes na chvíli .. zahraju si ráda..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 V kolik ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 no to jsi mi napsal brzo.. :D no..tak jindy..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
God Raptor Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Náhodou jsou napsal brzo :P :D Ty si pozdě odpověděla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Rád se připojím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Rád se připojím :) jsem myslel,ze jsi to prodal,tak vyborne. O vikendu dame jeste dungeon defenders Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.