marklar1468623706 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 zdravim hraci chtel bych se zeptat zda by se nenasel nekdo kdo by zaparil online s headsetem RDR..... ta krajina me uchvatila, atmosfera je neuveritelna a miniher tam je nestydate moc a vadi mi ze nikdo koho znam RDR nema..... tak jestli se nekdo najde budu rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Ahoj.Já hraju Red dead Redemption..headset mám..ale ještě jsem ho nepoužila..píšu prostřednictvím profilu mého přítele, protože já taky sháním lidi na hraní, tak mi to včera ukázal.:) Tak si mě přidej do přátel na ps3 jsem tam jako greenezio. Jo a pak prosim napis do zpráv, že to jsi ty..:) Nebo si mě najdi na FB jestli máš.A můžem pokecat o RDR. Budu se těšit. Ahoj greenezio - Verča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Ahoj..Tak už jsem na svém profilu,ale určitě někdy ráda zahraju..:) je to prostě nej hra..:) greenezio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Jaký máš další hry na ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marklar1468623706 Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 noo ja online hraju tedka red dead redemption, uncharted 3, GTA 4 a prilezitostne kdyz nevim co tak LBP 1 a 2, CoD 3, team fortress, killzone 2 nebo motprstorm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 čus.Dáme si dneska RDR? budu tam večer :) i s headsetem..snad to bude lepší než minule...:D hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marklar1468623706 Odesláno Březen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 bude mi ctí strilet bandity po tvem boku :D vecer tam budu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli je ještě možnost si s Vámi zahrát? Red dead jsem koupil před nedávnem a dost mě oslovil ale koukal sem že je docela problém najít lidi z našich končin co by ho aktualně hráli. Bohužel jsem bez headsetu. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 cau vsichni, hrajete to jeste? taky mam headset, ale v singlu me to moc nebavi...jak se to da hrat v multi? nejake mise s plnenim ukolu?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 ja jsem to tedka zacal taky hrat v multi,jeste mi tam chybi par ukolu na platinu. No mas tam ruzne mise,ktere se daji hrat ve 4 hracich, pak se da spolecne levelit na banditech a podobne,hraje to stale dost hracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Je to super hra. Rád bych do nějakýho týmu česky mluvících lidí.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Taky se rád připojím. :) Nedávno jsem to po dlouhé době hodil do mechaniky a zas mě to chytlo. Akorát jsem bohužel bez headsetu. Kdyžtak MisiVitek_CZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 chlapi vcera to bylo super, akorat nam uplne chybela taktika :D :D :D ale jakmile se sehrajem, nikdo nebude mit sanci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 vyborne hrajete, tak si mne klidne pridejte headhot_cz hrat budu moc az nedeli vecer,tento vikend mam u sebe party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 myslim ze si s nama nezahrajes, nepozval si nas na party...XDDD ne sranda, abych zase nenastval adminy...pridej si me, tomma a marklara, s tema jsem hral vcera, za ostatni nemuzu mluvit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marklar1468623706 Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 XDDDD Sranda :DD muj nick je MARKLARxCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 myslim ze si s nama nezahrajes, nepozval si nas na party...XDDDne sranda, abych zase nenastval adminy...pridej si me, tomma a marklara, s tema jsem hral vcera, za ostatni nemuzu mluvit :D tak dneska jsem ready cca tak od 17:00, dneska si vas pridam do psn. Jinak co mate v planu a jake trofeje budete chtit delat(abych se pripravil pres ps3trophies), nektere mam,ale nebranim se kterymkoliv,protoze lvl up musi byt a cesta je dlouha do 50 lv, myslim,ze jsem 24 nebo 25 lv. Jinak vsechny datadisky mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Když to stihnu tak se taky přidám, deep_throatCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Taky bych zkusil.. Hyrlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 kurna to nas muze byt v grupe tolik? je to nejak omezene? abysme se pak v bitvě nepřeřvávali "vrať mi mýho koně, tchoři!" :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 kurna to nas muze byt v grupe tolik? je to nejak omezene? abysme se pak v bitvě nepřeřvávali "vrať mi mýho koně, tchoři!" :D :D skupina je na 8 lidi pokud vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Marty5 : Jo tak si mě hoď do přátel na ps3..budu ráda..:) alespoň nás bude víc. Taky by bylo dobrý třeba jestli máš/te Undead nightmare..to je taky občas prča..:) Jo a když mi si mě přidáš/te tak prosim napiste ze jste to vy z console fora ju? Díkys :) Verča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Ahoj jo jasně..:) Hoď si mě do přátel jsem tam jako greenezio :) budu se těšit Verča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Máme to nějaký chaotický. Měli by sme něco naplánovat, třeba v osmi lidech party v salonu v Armadillu!:party::cheesygrin: Kejsi naplánuj něco ty seš takovej akční :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greenezio Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Jo ale nejdřív to tam budeme muset vystřílet..aby byl jen pro nás ten salon..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.