Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash xbox 360 4GB

Rubby

Otázka

Čaute,

Koupil jsem si notes z Alzy, a dostal jsem k němu tento xbox :) Moje otázka zní, jde flashnout? Flash bych si udělal sám, dřív jsem flashoval PSP to zas takovej rozdíl nebude :D Jde mi o to, že sem nikde nenašel žádný howto :) Jen na xboxy s diskem. Díky za odpověď ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ja taky flashuju PSP ale Xbox to je o něčem jinym.......potřebuješ k tomu náčiní určitě máš Slima a tam je ten flash taky o hodně težší musi se tam něco vrtat nebo pájet v něm......nikdo ti tady neporadí jak to flashnout protože toho je hodně

jestli si ze severnich čech tak si zajet do Teplic to flashnout za Rendisakem......

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Hlavně se podívej na krabici zespod, jaké číslo LOT tam máš. Z akcí Alza "X360 Zdarma" chodí v drtivé většině případů LOT 1145X, což jsou Corony s mechanikou Liteon 16D5S, FW 1175. Na nich nelze v současné době ani RGH a ani nejdou flashnout.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
Na krabici mám LOT 1134X :)

Hmm, tak se koukni SEM a zjistíš, že momentálně jsi s flashnutím docela v pytli. Pokud bys tam měl 1175 tak je výhledová naděje na flash (pracuje se na něm), pokud by tam byla Hitachi 0500, tak to je tak na hraní originálek anebo prodat (v případě revize Corona počkat na RGH).

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
Tak podle tohodle tam je buď 1071 nebo 1175 a mechanika nejspíš Philips-LiteOn 16D4S. Asi se s tím nebudu s*át, a hodim ho na aukro :) Díky za pomoc

Na těch stránkách jsou místy hodně velké nesmysly, na ty moc nespoléhej. Navíc pokud se nepetu tak FW 1175 je až u mechanik Liteon 16D5S a nikoliv 16D4S.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu