Negto Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Určitě na internetu najdete spoustu programů, ale rozhodl jsem se dát zde návod na ten, který používám já. Sice jich existuje spousta, ale tenhle je podle mě špička. Konečná velikost souboru je ucházející a ohledně rychlosti patří taktéž ke špičce. Leawo Video Converter (kdyby někdo nenašel na internetu, PM ..) Myslím si, že podle návodu to zvládne každý, ikdyž program není v CZ. Free Video to Sony PSP Converter (DVD VIDEO SOFT*) Jak už je známo z názvu jedná se free software. Prozatím mám s tím to programem jen dobré zkušenosti takže mohu jen doporučit. Co se rychlosti a velikosti týče tak pro mě je oboje dostačující, s ostatními programy jsem neporovnával. Návod od K-Kiro Xvid4PSP Po více ne? roce začal Winnydows opět pracovat na své aplikaci Xvid4PSP. K dispozici je nyní nový build betaverze 6.0, 100% nezávislý na systémových kodekách. Xvid4PSP je aplikace, která vám umožní konverzi videa do formátů pro PSP včetně podpory MP4 AVC / H.264, ale i pro další zařízení jako jsou PS3, iPod, iPhone, Xbox 360, BlackBerry, SonyEricsson, Nokia, nebo PC. Pro správný chod programu musíte mít bezpodmínečně nainstalovaný Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 a operační systém Windows Vista/7, nebo Windows XP SP1/2. DirectX již není pro spuštění aplikace potřebný, ale využívá ho filtr 3D GPU. Verze 5.0xx musí být pou?ívána s dekódérem YV12, který je například součástí kodeků Klite Codec Pack, XviD codec, nebo DivX codec. Aplikace využívá jádro AviSynth pro dekódování a úpravu souborů. AviSynth je součástí FULL verze Xvid4PSP, ale může být instalován i samostatně. Download: [Xvid4PSP v6.0 DAILY] Download: [Xvid4PSP v5.037 FULL (by Winnydows)] Download: [Xvid4PSP v5.037 r90 FULL (by FCP+EVR)] Další doporučené programy: Xvid4PSP (tekken90) Handbrake (deepthroa) any conventer (bartokar) Pokud chcete doporučit další converter napište do komentářů, když uděláte návod pomocí screenů bude to + :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Free Video to Sony PSP Converter (DVD VIDEO SOFT*) Jak už je známo z názvu jedná se free software. Prozatím mám s tím to programem jen dobré zkušenosti takže mohu jen doporučit. Co se rychlosti a velikosti týče tak pro mě je oboje dostačující, s ostatními programy jsem neporovnával. Zařízení vybereme PSVPřidám video bitrate doporučuji 3 Mbit/s A kliknu na convert * DVD VIDEO SOFT Obsahuje jako celek 47 programů. Každý jde stáhnout samostatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Přidáno do prvního Topicu, děkuji Dnes tu najdete ještě návod na Xvid4PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Přidáno do prvního Topicu, děkujiDnes tu najdete ještě návod na Xvid4PSP jak to mam nastavit? obrazek tady se mi nezobrazuje, kdyz jsem zkonvertoval a nahral do vity tak to nejde pustit... edit: Problem vyresen, dal sem tan nastaveni Apple touch 4G, rozliseni vity (960*544) a uz to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Tak přes Free Video to Sony PSP Converter jsem 2.7Gb film (tři mušketýři) jsem konvertovar krásných 22hodin. Pecka, asi se na filmy nebudu dívat. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Taky závisí na tom, co máš za počítač (hlavně procesor, RAM a jestli 32 nebo 64bit OS). Mě se nikdy nestalo, že by konvertování bylo delší, než samotný film, většinou to trvá mezi hodinou a hodinou a půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Vím že záleží na železe,ale to byl asi nějaký extrém. Když jsem pak předělal menší soubor 300Mb tak to jelo jak po másle,jen s tím rozdílem,že mi Víťa napsal,že je to nepodporovaný formát.Tak vlastně nevím proč jsem to konvertovar . :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctttn Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Ja pouzivam program Handbrake, je extremne rychly (FullHD film, .mkv, klasicky trval cca hodinu a tristvrte, konverzia za hodinu a pol na i3 2,3GHz, 2GB RAM) a jednoducho nastavitelny :) fakt, skuste ho, na Xvid4PSP som to robil celu noc a neslo mi to nakoniec, neviem preco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 zdarec potřeboval bych poradit jestli nevíte jakto že když převedu film z formátu mkv na mp4 tak mám na PS vitě dole takové velké zelené pruh? použil sem ten program Xvid4PSP v6.0 DAILY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctttn Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Mne to nikdy s Xvid4PSP nevyslo, skus ten Handbrake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 :D Tak běžte na uložto.cz a stáhněte tam rovnou film v mp4 :) Je tam skoro vše a co není tam tak je např na hellshare nebo na podobných serverech .... :) Stahuju to 10 min :) ... jen pro ty co předělávaj filmy na videa vám samořejmě musí pomoci nějakej converter a souhlasim s tim Handbrake je to špička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 tak sem vyzkoušel ten handbrake a předělal sem jeden film a zase je tam zelené pruh ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 ja mam zase problem s tim ze mam spozdeby obraz oproti zvuku...taky nevim proc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctttn Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 No ja neviem. Mne to islo v pohode vzdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armia741 Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Tak přes Free Video to Sony PSP Converter jsem 2.7Gb film (tři mušketýři) jsem konvertovar krásných 22hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.