Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 slim 4gb- nejde vytvořit profil a uložit do paměti

NoGRes

Otázka

Mam takový problém, když dám vytvořit profil, jde uložit pouze na flashdisk. Prijde mi zbytečný ukládat data na falshdisk když by to mělo jít uložít přímo do xboxe. Když dám creat profil, napíše mi to že mam vložit pamětové médium. Když dám flashdik profil normálně vytvoří. Nevím si už rady :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mam takový problém, když dám vytvořit profil, jde uložit pouze na flashdisk. Prijde mi zbytečný ukládat data na falshdisk když by to mělo jít uložít přímo do xboxe. Když dám creat profil, napíše mi to že mam vložit pamětové médium. Když dám flashdik profil normálně vytvoří. Nevím si už rady :/

A máš na těch 4GB nějaké volné místo ? Podívej se přes settings/storage

Odkaz ke komentáři

• 0
vůbec se tam neukáže

Tak to potom není moc slim 4GB :-) Jestli si ho kupoval nový, teoreticky může být problém s kontaktem té 4gb karty jak je zasunutá do základní desky - dej to na reklamaci.Jestli si to kupoval z druhé ruky, klidně je možné, že tam ta 4gb karta není a nekdo ji vyndal.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu