toshiba25 Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2012 počkejte ,proč mě to nejde ? když mám rgh, nahradím cz soubor v programu Xbox Image Browse , potom si to převedu do god a stejně mě to nejde. píše to špatný disk ...Helpne mi někdo ? Citovat
toro Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2012 počkejte ,proč mě to nejde ? když mám rgh, nahradím cz soubor v programu Xbox Image Browse , potom si to převedu do god a stejně mě to nejde. píše to špatný disk ...Helpne mi někdo ? Nepřeváděj to do GOOD , ale image browserem . Citovat
mmm273 Odesláno Březen 16, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 16, 2012 toshiba- potrebujes ciste iso bez upravovania - rozbal cez XBOX Image browser, a az do rozbaleneho nakopci a prepis subor... ked to spravis ze prepies v Xbox image browser, tak sa image poskodi... je to divne ale koli tomu nejde ani dvd verzia lebo sa to bez rozbalenia nahradit neda... Citovat
toshiba25 Odesláno Březen 16, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2012 aha, už to chápu, díky moc ! Citovat
Tomas007 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2012 Mám zájem o vyzkoušení této češtiny, ale když si nainstaluju hru na HDD tak tam jsou jen soubory Data0000,Data0001 atd.. žádný soubor Biogame nebo složka. Prosím o vysvětlení jak se to dělá. Citovat
tejklin Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2012 musis ISO rozbalit v XBOX Image browseru, potom tam ty složky normálně najdeš. pak budes postupovat dle navodu, hodis normálně na externi disk a jedes to v cestine Citovat
mmm273 Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 18, 2012 nemozes spravit klasiku instalaciu ... bud cez FSD das DVD Extract, alebo spravis extract cez XBOX Image Browser, a to nakopcis na HDD.. (+ samozrejme do oboh nakopirujes CZ subor) Citovat
toshiba25 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2012 Ahoj, tak už mě to jde, udělal jsem tohle, rozbalil jsem iso přes Xbox Image Browse, přepsal soubor na cz. Mám 120gb hdd, hodil jsem to na hdd a chyba, takže jsem to zase předělal do iso, a pak do god a mám to v cz Citovat
Tomas007 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2012 OK. Nahradit ten soubor je hračka, ale nedokážu propojit pc s xboxem ve Windows 7. U mě to nejde :cry: Citovat
toro Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 OK. Nahradit ten soubor je hračka, ale nedokážu propojit pc s xboxem ve Windows 7. U mě to nejde :cry: Proč by to nešlo ? Jen to prostě neumíš . Ten návod který jsem dělal je na win xp ( http://console-forum.net/tema/134275-kopirovani-her-do-xboxu-a-jejich-spusteni ) . U win 7 se jen jinak najde nastavení IP adresy : START - OVLÁDACÍ PANELY - SÍŤ A INTERNET - ZOBRAZIT ÚLOHY A STAV SÍTĚ - ZMĚNIT NASTAVENÍ ADAPTÉRU - ZDE : http://www.2i.cz/b5646b4192 . KLIKNEŠ NA PROTOKOL IP VERZE 4 - VLASTNOSTI A NASTAVÍŠ IP ADRESU . Dále už postupuješ podle mého návodu na win xp . Citovat
ga1far Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 OK. Nahradit ten soubor je hračka, ale nedokážu propojit pc s xboxem ve Windows 7. U mě to nejde :cry: Tak si to nahrej na flash disk a zkopiruj to z nej na hdd v xboxu. Pokud mas hru na externim, tak je to uplne jednoduche. ;) Citovat
Tomas007 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 Hoši neřešte to, dneska jsem na tom makal, vyzkoušel jsem úplně všechno a nejde to. V počítačích se docela vyznám, ale nechápu kde je zde problém. Citovat
chipomil Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2012 Hoši neřešte to, dneska jsem na tom makal, vyzkoušel jsem úplně všechno a nejde to. V počítačích se docela vyznám, ale nechápu kde je zde problém. sory ale tvrdit ze se vyznas v pocitacich kdyz nezvladnes propojit xko s kompem pres ftp je silny kafe ja to zvlad hned a tvrdit o sobe ze se v necem vyznam bych si netrouf Citovat
Eledar Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2012 Tak si to nahrej na flash disk a zkopiruj to z nej na hdd v xboxu. Pokud mas hru na externim, tak je to uplne jednoduche. ;) Presne,presne taaaaaaaaaaaak.A nemas co resit,do 5 minut to tam mas .-). Citovat
Mígl Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2012 Takže stačí když nahraju originál ME3 v God formátu na hdd, a až poté rozbalim tu češtinu v Xbox Image Browseru a s flashky už ji nahraju přímo do hry? Citovat
mmm273 Odesláno Březen 21, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 21, 2012 heh si akysi dopletene - zaprve hra nesmie byt v GOD a zadruhe cestina sa nerozbaluje image browserom... v skratke - rozbal hru (ISO) image browserom, a prepis subor cestiny, nasledne hod na USB cleu rozalenu a tu skopci do xka ... Citovat
Mígl Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2012 Tak dvd 1 už maká v češtině ale už po odehrané cca hodině to chce dvd 2. Musim tam taky přepsat ten soubor s tou češtinou nebo už tam bude automaticky.. Citovat
mmm273 Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 25, 2012 tiez prepis.. akurat som to vcera riesil, prepises ako v prvom pripade a hras... nainstaluj si swap.xex a bude ti aj disky samostatne prehadzovat, co je vyborna vec Citovat
toro Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2012 tiez prepis.. akurat som to vcera riesil, prepises ako v prvom pripade a hras... nainstaluj si swap.xex a bude ti aj disky samostatne prehadzovat, co je vyborna vec Swap už není potřeba - FSD už ho má . Stačí DVD očíslovat : ME DISK 1 ME DISK 2 Citovat
mmm273 Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 25, 2012 toto som nevedel.. sakra a to som sa vcera asi pol hodinu babral s nastavenim swapu... no nic, clovek sa uci... Citovat
Mígl Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2012 Už to maká..awesome! Aještě jednou díky za češtinu k ME3, nemá to chybu :) Citovat
Gielen Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Ahoj... Mohl by jsi znovu nahodit odkaz na češtinu?(ME3) Diky Citovat
toshiba25 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2012 Čus,prosím reupload ME3cz na xbox360 , díky! Citovat
mmm273 Odesláno Květen 7, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2012 ziaden verejny reupload, CZ poskytujem len ludom nad 100 prispevkov/ resp. dobry feedback... ziadny nahodny uzivatelia co sa tu len regnu a stiahnu... taktiez prosim tych ktory ju maju/budu mat aby ju nereuploadovali... Citovat
mmm273 Odesláno Únor 21, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Únor 21, 2013 Tu ju mate - http://www.mediafire.com/?yrm4lxc09nonbst Pass - cestina_by_mmm273 NEPRAJEM SI DALSI REUPLOAD Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.