shit Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 PSN: thclsd Vlastním : PS Vita 3G+Wifi + 8GB(8 je to malo) Spokojenost s PSV: 80%........cim dal lepsi :)) Hry:...PSV - Motortorm RC, Escape Plan, Everybody's golf, Pulzar, Table Top Tanks, Pure Chess, Treasure of Montezuma Blitz + PSone + PSP games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix_DC Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 PSN: MatrixCZ Vlastním: PS Vita Wifi/8GB/Starter Kit Spokojenost: 80% Hry: A-MEN, Escape Plan, Angry Bird Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 PSN°° Ladislav 182PS Vita Wifi + 8GB Uncharted-Golden Abyss Ps Vita je jak narozené batole.. :krásný vzhled.. :velký display+nádherné barvy.. :dobře se drží a malá hmotnost je velký plus.. :menu přehledné a bublinky po chvilce přirostou k srdci.. :dvě analogové páčky :velký potenciál v ovládání her do budoucna.. -display trpí můrou efektem -tlačítka start a select se špatně mačkají -aplikace nefungují tak jak mají Doufejme že nám batole do budoucna vyroste v pořádnýho chlapáka.. tak ten to rozsekal do hrůz, já se válím v křeči ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 PSN: DREGAN605 Vlastním : PS Vita WIFI + 16GB karta Spokojenost s PSV: čekám na podporu PS One titulu a her z PS+. Jinak zatim spokojenost Hry: Uncharted Golden Abyss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 PSN°° Ladislav 182PS Vita Wifi + 8GB Uncharted-Golden Abyss Ps Vita je jak narozené batole.. :krásný vzhled.. :velký display+nádherné barvy.. :dobře se drží a malá hmotnost je velký plus.. :menu přehledné a bublinky po chvilce přirostou k srdci.. :dvě analogové páčky :velký potenciál v ovládání her do budoucna.. -display trpí můrou efektem -tlačítka start a select se špatně mačkají -aplikace nefungují tak jak mají Doufejme že nám batole do budoucna vyroste v pořádnýho chlapáka.. Zdaj. Mám jen hloupou otázku . Co je to můra efekt. ( google znám,ale asi špatně hledaám) Děkuji za srozumitelné vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Zdaj. Mám jen hloupou otázku . Co je to můra efekt. ( google znám,ale asi špatně hledaám)Děkuji za srozumitelné vysvětlení. Mura effect je problém týkající se OLED displejů, na obrazovce jsou fleky a čáry vadných pixelů, konkrétně u Vity je to nejvíc vidět při určitém podsvícení když je na obrazovce černá barva (například při nahrávacích obrazovkách) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Díky. Takže je to vlastnost..... Takže asi je to v pořádku. (pětilitr benzín žere taky více než 3.0TDI a neřešíme to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 toto Ja myslel ze to je designova loading obrazovka v Uncharted ! :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Deleted...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 (upraveno) PSN: willda222 PSV wifi. 16GB karta. Hry: Everybody golf 95%. FIFA 90%. F1 75%. MLB 70%. Motorstorm 80%. WRC 75%. Šachy 50%. Uncharted 85%. Virtua tennis 70%. PSV travel kit. Spokojenost 95%. Bozi hrani. Trapny vkladani videii a mp3. Na PSV chci NHL a Tigera Woodse. Upraveno Prosinec 11, 2012 uživatelem will Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Konečně někdo kdo rád sportuje a závodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 nikdy jsem na kozolích nic jinýho nehrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 prijde mi to divny, ale ten Můra efekt sem nezaznamenal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 (upraveno) PSN:hlavoun71 PSV WiFi,8 GB Pam.karta,folie na display,silikonov kryt Hry:Motorstorm RC,Unit13,Uncharted Golden Abyss,Super stardust delta,Tales from Space: Mutant Blobs Attack Spokojenost: 90% edit: vitu jsem prodal Upraveno Srpen 16, 2014 uživatelem Carl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 prijde mi to divny, ale ten Můra efekt sem nezaznamenal Dej si černý obrázek na display vity a koukni se na něj v úplné tmě. Pak dej vědět ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 PSN: adabata666 Vlastním: PS Vita Wifi, 16 GB kartu Spokojenost s PSV: 10% Podle mě je to úplná zbytečnot. Absurdní cena - jak může malá konzole do ruky stát víc než klasická. Kdyby to stálo 1500 tak pro děcko dobrý, ale jinak si to může koupit úplný mimoň! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Nedá mi to, musím zareagovat... Absurdní cena - jak může malá konzole do ruky stát víc než klasická. Kdyby to stálo 1500 tak pro děcko dobrý, ale jinak si to může koupit úplný mimoň! Si magor, nebo to myslíš vážně? Máš vůbec přehled o tom, z jakých komponentů se Vita skládá a za jakou cenu a s jakým hardwarem se v dešní době pohybují smartphony a tablety? Asi ne, protože jinak bys takovou blbost nemohl napsat. Ta cena Vity je na to, jak je to nabušené zařízení, úplně luxusní. Vem si, že zatím žádné jiné mobilní zařízení se Vitě svým výkonem nemůže rovnat, a to stojí i 3x víc. A 1500Kč? :roll: Už jen cena samotných komponentů Vity je 3000Kč a to v tom nejsou započítány další náklady + nějaký ten kýžený výdělek pro Sony... Btw, co je to za logiku dát 6k za Vitu a 1k za paměťovku, když nadáváš, jak je to drahý? Nebo si to ukradl? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 PSN: adabata666Vlastním: PS Vita Wifi, 16 GB kartu Spokojenost s PSV: 10% Podle mě je to úplná zbytečnot. Absurdní cena - jak může malá konzole do ruky stát víc než klasická. Kdyby to stálo 1500 tak pro děcko dobrý, ale jinak si to může koupit úplný mimoň! :D jestli to je ironie, tak fakt dobra :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 PSN: adabata666Vlastním: PS Vita Wifi, 16 GB kartu Spokojenost s PSV: 10% Podle mě je to úplná zbytečnot. Absurdní cena - jak může malá konzole do ruky stát víc než klasická. Kdyby to stálo 1500 tak pro děcko dobrý, ale jinak si to může koupit úplný mimoň! Tak Tě vítam mezi mimoněma A nebo to bude tím,že sis nekoupil žádnou hru.To je pak nuda to Tě chápu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 9, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Nedá mi to, musím zareagovat... Normálka, takových je tu na foru plno. Kopou kolem sebe a přitom netuší odkud vítr vane .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 PSN: adabata666Vlastním: PS Vita Wifi, 16 GB kartu Spokojenost s PSV: 10% Podle mě je to úplná zbytečnot. Absurdní cena - jak může malá konzole do ruky stát víc než klasická. Kdyby to stálo 1500 tak pro děcko dobrý, ale jinak si to může koupit úplný mimoň! jestli nemáš ještě žádnou hru, tak na storu je jedna free.. jinak cena konzole opravdu není tak moc, třeba časem přijdeš na chuť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Ke klasické konzoli si ještě připočti cenu TV a hned je to někde jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Zingl, no jo, někdy mám holt takovej pocit... Každopádně teď vážně, 1500 je blbost a to, aby Vita v nějaké dohledné době slevnila také. Sony si teď nemůže dovolit na Vitě prodělávat, když už takhle jen tak tak něco vydělává. 5500Kč za Wifi je krásná cena. Si vezmi, že Nintendo 3DS stálo několik prvních měsíců stejně a to se po HW úrovni nemůže s Vitou rovnat. A argumentovat s tím, že přece přenosná konzole nemůže být dražší, než velká domácí.. Proč ne? Současné konzole jsou 7 let staré, Vita je novinka. Podle tvé logiky jsou diamanty zbytečně dráhé, když můžu mít mnohem větší křišťál za zlomek ceny, že :roll:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 PSN: Mardolina Vlastním: PS Vita WiFi, 16 GB karta, Rayman Origins, Super Stardust Delta, Mutant Blobs Attack, PvZ Spokojenost s PSV: 50% Klady: 2 páčky, intuitivní touch ovládání (na druhou stranu mohli nechat možnost nastavení i na klasická ps tlačítka), trofeje Zápory: definitivně výdrž baterie, malé action a directional buttons, skoro žádné (multiplayer/action) hry, velká citlivost joysticků, přílišná jednoduchost konzole, nabídka i prostředí PSV Store, Near, žádný flash na browser, foťák, atd... Chvíli počkám, třeba se dočkáme vylepšení.....ale moc tomu nevěřím. Oproti PSP a PS3 naprosté zklamání :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.