Valecm Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Dneska jsem narazil na link na stažení téhle pecky. Ale zdá se mi že je to nějak brzy. Nevíte kdy je oficiální vydání. Nebo máte už tuhle hru někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro1989 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Jak je to s ochranou, potrebuje uz LT 3.0? Fifa i Silent Hill meli jeste starou ochranu, takze si je na mem LT+ 1.9 muzu porad zahrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 je to XGD2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 je to XGD2 Release name: Resident.Evil.Operation.Raccoon.City.XBOX360-iMARS Size: 6.47 GB Region: RF Genre: Action Adventure Developer: Slant Six Games Release Date: 17/03/2012 Language: EN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Vyzkoušeno, a nedohráno, zřejmě ani už nikdy nedohraju. Z residenta se stupidně stala z výtečné hororové adventury jen obyčejná přímočará third person střílečka bez nádechu atmosféry. Prostě serie Residentu jde podle mého čím dál tím více do ho*en. Bohužel. Alespoň že Silent Hill mě nezklamal příběhem. Je jasné že takhle to někoho baví, ale mne už ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Vyzkoušeno, a nedohráno, zřejmě ani už nikdy nedohraju.Z residenta se stupidně stala z výtečné hororové adventury jen obyčejná přímočará third person střílečka bez nádechu atmosféry. Prostě serie Residentu jde podle mého čím dál tím více do ho*en. Bohužel. Alespoň že Silent Hill mě nezklamal příběhem. Je jasné že takhle to někoho baví, ale mne už ne :( a jsou tam zombici nebo uz teda vubec? me naposledy bavil 5tej dil a nevim co tohle.. tak se ptam prave :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 je to fakt bidny nezazivny s residentem uz to nema co docineni zlatej ninja gaiden to jsou aspon poradne krvavy jatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 souhlasim, ted sem odehral cca 2hodinky a opravdu velike zklamani :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Březen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Tak odehráno cca 3 hoďky a je to hrůza a děs. Tohle jsem opravdu nečekal. Je to úplně někde jinde než starý dobrý Resident. Dohraju to jen ze šlusnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Tak tato hra dělá ostudu značce Resident evil!! Kde jsou časy jak v prvních dílech bylo plno puzzle a muselo se řádně přemýšlet. Poslední dobou jen samé akce a rychlokvašky. Proč neudělají klasický Resident evil, ach jo a já myslel, že se dočkám akční adventury jako dříve. Tohle hrát nebudu škoda dvd. A pokud bych si ji koupil, škoda peněz!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Ale to se vědělo už hodně dopředu, že toto nebude původní Resident Evil (bohužel), ale Capcom oznámil ještě jednu hru Resident Evil, ale i tam nevidím návrat ke kořenům, sice se to něčím vrátí do starých kolejí (nebude to tak akční jako ORC), ale i přesto sednu raději k prvním dílům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 ...toto vydat jako Resident Evil...horký kandidát na průser roku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Ma to alespon split-screen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 tak dnes rano jsem hodil na xko a jeste dnes dohrano,,,hratelnost 6/10 grafika 7/10 zabava 7/10 vyuzity potencional c1/10 celkove ta hra jak rychle zacla tak i skoncila,,, velkej pruser to je a pritom to melo potencional, POZOR SPOLIER!!!!!!!!!! jinak konec hry ci zabit Leona nebo ochranit me dostala,,,jednotka ktera spolu prosla raccon city pak do sebe zacne palit jen kuly Leonovi ??picovina nejvetsi. nejhorsi resident evil od dob survivoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Tak koukám, že jsem tu hru docela promeškal, ale zase jak se dívám, tak moc nadšeně nepíšete. Jinak souhlasim s Bagrudem, že už před vydáním bylo jasný, že to nebude jako ostatní předchozí díly. Je tam teda aspoň ten splitscreen? Jaká je herní doba? Btw: jinak souhlasim první díly byly o dost lepší, to byly časy, když jsem to jako malej pařil na PSone, jednička byla pro mě moc těžká, tak jsem hrál dvojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Tak koukám, že jsem tu hru docela promeškal, ale zase jak se dívám, tak moc nadšeně nepíšete. Jinak souhlasim s Bagrudem, že už před vydáním bylo jasný, že to nebude jako ostatní předchozí díly. Je tam teda aspoň ten splitscreen? Jaká je herní doba? Btw: jinak souhlasim první díly byly o dost lepší, to byly časy, když jsem to jako malej pařil na PSone, jednička byla pro mě moc těžká, tak jsem hrál dvojku. dobre, ja nerikam ale ze jsem cekal stary resident evil, ale potencional byl hodne velkej. kdyby tam necpaly porad nejaky u.s. army,,,,ve hre je dost nesmyslu. me osobni hodnoceni a to pridavam ze jde o resident evil 5/10 prvni mise byla pritom bezvadna a tak krasne to zacinalo. herni doba cca 4-5 hodin , bez umirani si troufnu rict 4 hodiny- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Vždyť to zase tak hrozný není, ale je fakt, že bez zoombíku, zelených květin a typického zvuku když seberete kytku nebo tak krásného nápisu: YOU ARE DEAD mi to taky moc RE nepřipomíná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.