javak810i Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Zdravím! Rozhodně nejsem sám, kdo vlastní tuto perfektní plošinovku. A právě na ostatní majitele budu směřovat svůj dotaz. Chtěl bych ji dohrát 100% a získat platinovku, ale mám problém. A sice s těmi červenými "cosi" ve tvaru "zubu"? Každopádny ty malé halzlíky, které máte sbírat. V každém levelu jsou 2 a v jejich blízkosti jsou slyšet ty typické zvuku. Jenže já mám problém je najít. Ve 2. levelu, kdy jste se s nimi prvně seznámili, tak tam byl ten první celkem viditelně schován v tom kameni, ovšem s těmi dalšími už mám problém. Konkrétně se jedná o toho druhého v druhém levelu a o oba dva ve 3. levelu. Vždycky se dostanu do lokace, kde slyším ten zvuk, ale za boha je nikde nevidím. Help? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Tak už jsem na to přišel. Jsou dobře schované, nejsou vidět :D. Prostě člověk musí klikat po celým displayi v místě, kde se objevuje ten zvuk a doufat, že se trefí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 zatim jsem taky celkově našel jen asi 3 a na platinu to bude ještě dlouhá doba:D jinak ty zuby už mam všechny.. celkově budeš potřebovat 200 z 246 elektoonu a chytnout všechny truhly, potom ti uhne z cety ten týpek když si ve stromě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 taaaak hotovo , platina je na svete , vyborna hra , odporucam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Tak jsem cca v půlce. Mám asi 145 elektonů s tím, že plním všechno. Akorát mě štve, že není žádná trofej za kompletní získání medailí za sbírání lumíků (přes 350 v misi ;)). Nebo to je ta skrytá trofej? Jo a jak se dělá air to swip kombo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 tak mě chybí už jen 3 trofeje do platiny, ale ty relic mi nějak nejdou :D swipe to air uděláš že někoho kopneš zespoda, ten vyletí do vzduchu a tam ho dorazíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 javak : skryta trofej to nieje , skrytu trofej odomknes ak najdes vsetky zuby a spravis ten skryty level :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Tak už mám taky platinu. Ale kurňa, ty poslední mise a ta skrytá, to byl nářez. Od dob Super Mario Land na GBC jsem snad nezažil větší frustraci a klení :D. No, občas přemýšlím, jestli má cenu hrát takové hry, u kterých člověk nadává jak mu to nejde a nemá šanci se bavit, nebo relaxovat. Každopádně nelituji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 maaaaam platinu :) najvacsi problem som mal s tymi lietajucimi levelmi... ALE na nete som nasiel asi najlepsiu radu pre tuto hru, ked strielate, nedrzte X ale stlacajte ho vtedy striela rychlejsie :) potom to bolo easy.. skryty level bol sice tazky ale da sa to.. najvacsiu frustraciu som mal so speed trophies v poslednom svete.. to bol hardcore :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Rikal jsem si, jestli tu najdu tema o teto hre. Pro me hra roku (minimalne). Dokonale padnouci na handheld platformu (na velkych konzolich bych ji nehral). Presto koukam, ze takto hluboko , jako ostatni, jsem do ni nesel. Komplet projeto, ale bez kompletovani zubu / lumiku, atd. Pouze hlavni + odemykatelne levely - ale jednim slovem nadhera. Doufam, ze i pokracovani bude na VITU, nebo alespon na 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 suhlasim s tebou, tato hra je uplne idealna na handheld.. ja som uprednostnil verziu na vitu pred xboxom aj ked bola drahsia :) odporucam aj tales from spaces: mutant blobs attack, tiez vynikajuca skakacka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 Tak jsem cca v půlce. Mám asi 145 elektonů s tím, že plním všechno. Akorát mě štve, že není žádná trofej za kompletní získání medailí za sbírání lumíků (přes 350 v misi ;)). Nebo to je ta skrytá trofej?Jo a jak se dělá air to swip kombo? :D Ako sa ti ich podarilo pozmierať viac ako 350 v misii? Ja mám niekedy problém pozbierať ich cez 200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.