Twinky1605 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 prosím potřebuji poradit zapařilo se mi psp jde pustit ale když najede XMB menu tak skace nahoru dolů prostě to blbne. prosím poraďte děkuji každému za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Prostě to blbne, tvl to je popis jak noha. Možná máš podtaktovanej procesor, ve vsh menu nastav první 2 řádky na default. Třeba to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 no jo ale problem je v tom ze ja se ani do toho vsh menu nemuzu dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Březen 18, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Udělal bych kompletní reflash, pokud ti teda nejde skoro nikam se dostat, tak zkusit nahrát jinej FW pomocí Pandory+MagicMMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 ja vam to reknu tak mam new baterku a starou sem vyhodil cos byla pandora ale rozbita no ja najedu do xmb a samo si to dela co chce takze nemam jak udelat pandoru dneska to zkusim vyfenovat nebo tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Březen 18, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 No nic proti, ale když říkáš, že je to zapařený a fén produkuje teplo, neřekl bych, že je to moc dobrej nápad...Každopádně bych nějak zkusil udělat Pandoru (řekni třeba kámošovi, jestli nemá PSP s deskou, která umožňuje tvorbu pandory), nebo si nějakou kup, dneska je to otázka pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 hele psp bylo uplne v poradku akorat se zaparilo a pak se stalo to ze sem normalne najel do XMB menu akorat to vsechno delalo co si zachtelo ale skusim rozdelat psp a utrit to aspon hadrikem tu LCD co to udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 mam kamose s psp ale on ma psp 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Březen 18, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 V tom případě to vypadá na podtaktovanej procesor, jak říká Raczek. Teď mě napadlo, pokud máš flashlý PSP (předpokládám, že máš), tak při zapínání PSP podrž (většinou) RTrigger, pomocí něj by ses měl dostat do Recovery menu. Tam jde nastavit jak frekvence procesoru, tak popřípadná změna baterky na pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 no ja mam firmware 6.39 a takhle me to do recovery nejde nwm proc ale trosku mi ted s psp spadla z lcd to zaparene jako myslim ze uz to ani nejde videt ale jde mi hybat jenom pravo smerovou sipkou cos neslo tak se mi zda ze to staci asi jen ususit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 ale i tak diky vsem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 diky moc za odpovedi psp se podarilo spravit stacilo udrit hadrikem diky cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Twinky1605
prosím potřebuji poradit zapařilo se mi psp jde pustit ale když najede XMB menu tak skace nahoru dolů prostě to blbne. prosím poraďte děkuji každému za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.