LEONS1468627465 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 nezvlada hry a nevym čim by to mohlo byt mam to na velkou televyzy přes hdmi zakladovka http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/Striker_II_Formula/#download ram 4 giga procesor e7500 zdroj 600 corsar grafika http://interlink.tsbohemia.cz/graficka-karta-gigabyte-ati-hd6850-oc-1gb-256b-ddr5-2xdvi-hdmi-minidp-pcie2-1_d116414.html prosim o rady hra jse mi seka i na nejmenši detajli neni to třeba hd mam stary 80 giga televyzu mam uhlopřička neco přes 90 nevym z hlavy jen to mam přes hdmi dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Tipuju, že by to mohlo být neznalostí češtiny, a nebo špatné ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Mám stejný problém :( Taky prosím o rady . U her se mi obraz celý seká :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Od kdy je PC pro televizi? Nechápu lidi co se snaží rvát PC do televize. Proboha proooooč? Jinak mazej od PC a uč se češtynu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Od kdy je PC pro televizi? Nechápu lidi co se snaží rvát PC do televize. Proboha proooooč? Jinak mazej od PC a uč se češtynu! Já mám PC na monitoru , a češtinu se uč ty 8) :- PC a uč se češtynu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Neodpovídal jsem na tebe. Čestynu jsem napsal dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LEONS1468627465 Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 No mam pc na tel z duvodu malo mista v deckym pokoji. ma napichli i ps3 ale pc kdiš uš ta ma na internet atd a ma tam docela slušnou grafiku tak jsem chtel nainstalovat hru třeba Call of Duty - Black Ops a hra se sekala tak nevym proč A na češtinu jsem hodne pomali tak jse nezlopte kdybych jse snašil vyce tolik chyb by nebylo ale dicky jse rozepiši a nasekam vic chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 No mam pc na tel z duvodu malo mista v deckym pokoji. ma napichli i ps3 ale pc kdiš uš ta ma na internet atd a ma tam docela slušnou grafiku tak jsem chtel nainstalovat hru třeba Call of Duty - Black Ops a hra se sekala tak nevym proč A na češtinu jsem hodne pomali tak jse nezlopte kdybych jse snašil vyce tolik chyb by nebylo ale dicky jse rozepiši a nasekam vic chyb No, tvůj procesor je poměrně pomalý, ale k věci, zkus si pohrát s nastavením frekvence v nastavení tvé grafické karty, refresh rate atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Sunfig: Myslíš, že to zvládne? Nemáš nějakého známého, který dělá přes počítače? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LEONS1468627465 Odesláno Březen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Diky za rady ale to asi nezvladnu procesor je slabši ale i tak by to mel zvladnout nevym co mam na grafice nastavyt a znameho žadneho nemam to mam nastavyt neco v biosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 LEONS : Kdyby si to takhle psal předemnou tak tě asi plesknu :D to je fakt něco děsného. Radím ti piš pořádně nebo s tím budeš mít v budoucnu problémy.. jinak s televizí to nemá nic společného spíš to bude v ovladačích nebo spíš řekni někomu přes počítače jak tě tak čtu tak nevím jestli si stím poradíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Diky za rady ale to asi nezvladnu procesor je slabši ale i tak by to mel zvladnout nevym co mam na grafice nastavyt a znameho žadneho nemam to mam nastavyt neco v biosu Není to nic těžkého, stačí si v pc najít ati catalyst control center , zda teda máš Ati grafickou kartu jak píšeš výše, no a v tady tom programu si můžeš dle libosti nastavovat dost věcí ohledně grafické karty, vše je na googlu :) , zkus si pohrát s tím refresh ratem, určitě ho tam najdeš. Kozel97, když někomu něco vysvětlíš pořádně nevidím důvod proč ne, ikdyž tento problém je takový individuální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 ty vole black ops byl poprvé funkční pouze na 4 jádrech než vyšel patch zkus stahnout nejnovější patche protože pochybuji že máš originálku jinak k češtine to já si myslel že jsem ču**k na češtinu czech/slovak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LEONS1468627465 Odesláno Březen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 diky moc za rady hlavne Sunfig skusim to a co by jste doporučovali za procesor na desku kterou mam třeba q6600 procesor mam ješte v druhym pc q8300 a tam valim vše na plny detajli geafiku mam tu samou jen vyc ram 8giga na 1060 corsar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Když ti tam vše funguje na full tak si jenom prohoď pc a hned uvidíš zda to má cenu kupovat nový procesor, nevím, ale dle mého názoru když máš jeden pc kde rozjedeš vše je druhý fakt zbytečný. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LEONS1468627465 Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Jaky je lepŠi procesor ktery by jste brali q8300 nebo q6600 dekuji za odpovjed nejaky popis duvod by byl take dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Jaky je lepŠi procesor ktery by jste brali q8300 nebo q6600 dekuji za odpovjed nejaky popis duvod by byl take dobry Ahoj, nepřemýšlel jsi o tom jít do q9xxx? Výkon je již výše než u q83 či q66, zda ne tak tedy potom můžeme rozebrat jednotlivé procesory jako například že q66 má lepší cache a více hřeje a žere energii atp. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LEONS1468627465 Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 ton q9 uš je name dost drahe jen mam q8300 a jesi je silnejši neš q6600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Tak to můžeš zkusit vyměnit, myslím že v tom problém nebude, přehodíš je, natáhneš teplovodivou pastu a zkusíš výkon, zda bude lepší necháš a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LEONS1468627465 Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 jo ale podle popisu pravje jesi je lepši ja jse vtom nejak nevyznam mam 2 pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LEONS1468627465
nezvlada hry a nevym čim by to mohlo byt mam to na velkou televyzy přes hdmi zakladovka http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/Striker_II_Formula/#download ram 4 giga procesor e7500 zdroj 600 corsar grafika http://interlink.tsbohemia.cz/graficka-karta-gigabyte-ati-hd6850-oc-1gb-256b-ddr5-2xdvi-hdmi-minidp-pcie2-1_d116414.html prosim o rady hra jse mi seka i na nejmenši detajli neni to třeba hd mam stary 80 giga televyzu mam uhlopřička neco přes 90 nevym z hlavy jen to mam přes hdmi dekuji za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.