Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problemi s pc jesi je slaby

LEONS1468627465

Otázka

nezvlada hry a nevym čim by to mohlo byt mam to na velkou televyzy přes hdmi zakladovka http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/Striker_II_Formula/#download ram 4 giga procesor e7500 zdroj 600 corsar grafika http://interlink.tsbohemia.cz/graficka-karta-gigabyte-ati-hd6850-oc-1gb-256b-ddr5-2xdvi-hdmi-minidp-pcie2-1_d116414.html prosim o rady hra jse mi seka i na nejmenši detajli neni to třeba hd mam stary 80 giga televyzu mam uhlopřička neco přes 90 nevym z hlavy jen to mam přes hdmi dekuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No mam pc na tel z duvodu malo mista v deckym pokoji. ma napichli i ps3 ale pc kdiš uš ta ma na internet atd a ma tam docela slušnou grafiku tak jsem chtel nainstalovat hru třeba Call of Duty - Black Ops a hra se sekala tak nevym proč A na češtinu jsem hodne pomali tak jse nezlopte kdybych jse snašil vyce tolik chyb by nebylo ale dicky jse rozepiši a nasekam vic chyb

Odkaz ke komentáři

• 0
No mam pc na tel z duvodu malo mista v deckym pokoji. ma napichli i ps3 ale pc kdiš uš ta ma na internet atd a ma tam docela slušnou grafiku tak jsem chtel nainstalovat hru třeba Call of Duty - Black Ops a hra se sekala tak nevym proč A na češtinu jsem hodne pomali tak jse nezlopte kdybych jse snašil vyce tolik chyb by nebylo ale dicky jse rozepiši a nasekam vic chyb

No, tvůj procesor je poměrně pomalý, ale k věci, zkus si pohrát s nastavením frekvence v nastavení tvé grafické karty, refresh rate atd.

Odkaz ke komentáři

• 0

LEONS : Kdyby si to takhle psal předemnou tak tě asi plesknu :D to je fakt něco děsného. Radím ti piš pořádně nebo s tím budeš mít v budoucnu problémy.. jinak s televizí to nemá nic společného spíš to bude v ovladačích nebo spíš řekni někomu přes počítače jak tě tak čtu tak nevím jestli si stím poradíš :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Diky za rady ale to asi nezvladnu procesor je slabši ale i tak by to mel zvladnout nevym co mam na grafice nastavyt a znameho žadneho nemam to mam nastavyt neco v biosu

Není to nic těžkého, stačí si v pc najít ati catalyst control center , zda teda máš Ati grafickou kartu jak píšeš výše, no a v tady tom programu si můžeš dle libosti nastavovat dost věcí ohledně grafické karty, vše je na googlu :) , zkus si pohrát s tím refresh ratem, určitě ho tam najdeš.

Kozel97, když někomu něco vysvětlíš pořádně nevidím důvod proč ne, ikdyž tento problém je takový individuální...

Odkaz ke komentáři

• 0
Jaky je lepŠi procesor ktery by jste brali q8300 nebo q6600 dekuji za odpovjed nejaky popis duvod by byl take dobry

Ahoj, nepřemýšlel jsi o tom jít do q9xxx? Výkon je již výše než u q83 či q66, zda ne tak tedy potom můžeme rozebrat jednotlivé procesory jako například že q66 má lepší cache a více hřeje a žere energii atp. ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu