radator Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Vítejte v Topicu Menu backgrounds Sem budu postupně přidávat packy s wallpaperama, upravenýma na míru konzole... Jde o to že v každém normálním packu bych měl jeden set obrázků vytvořený mnou a druhý set obrázků posbíraný na internetu... Prosím o vyjádření zda máte zájem o další packy ať vím jestli to má smysl. Heslo ke všem rarům je: forCFbyRadator PACK 1 http://uloz.to/xGuhpMJ/pack1-forconsoleforum-byradator-rar PACK 2 http://uloz.to/xswnNCG/pack2forconsoleforumbyradator-rar PACK 1 (18+) http://uloz.to/x85uRW8/pack1-18-forconsoleforum-byradator-rar PACK 2 (18+) http://uloz.to/xmuKHyb/pack2-18-forconsoleforum-byradator-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 povedené.... vůbec bych se nebál v tom pokračovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Delam neco spatne, nebo to nejde stahnout z Edisku zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Delam neco spatne, nebo to nejde stahnout z Edisku zdarma? Když klikneš na stáhnout soubor tak ti vyskočí to menší okýnko... Stáhnout zdarma se nachází v pravo dole takovou slabší barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 To tlacitko mam bohuzel zasedle... Povedlo se mi stahnout jen ten prvni pack, ten druhy uz nejde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 To tlacitko mam bohuzel zasedle... Povedlo se mi stahnout jen ten prvni pack, ten druhy uz nejde..... A je ti 18? Možná proto to nejde. Komp pozná, že jsi ještě kuře :-) Omlouvám se jen malý žertík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 To tlacitko mam bohuzel zasedle... Povedlo se mi stahnout jen ten prvni pack, ten druhy uz nejde..... Teď jsem to teda zkusil a mě to jde v pohodě. Tak netuším kde je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 To tlacitko mam bohuzel zasedle... Povedlo se mi stahnout jen ten prvni pack, ten druhy uz nejde..... Zdarma je možné stahnout pouze 1 soubor denně ... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 To Susperian: Je mi 34.... To bych byl hooodne stary kure:-). Neva pockam do zitra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 To Susperian: Je mi 34.... To bych byl hooodne stary kure:-). Neva pockam do zitra.... No nekecej :-) Mě to čeká v srpnu. A to jsem si myslel, že jsem pomalu jediný kdo ještě hraje hry. Většina blízkých si ze mě neustále utahuje, že jsem jak malý :-) Jsem rád, že nejsem sám .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix_DC Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Buď v klidu...) Mě už se to přehouplo přes 35.) a manželka mi stále říká, že sem jak kluk co furt paří...ale budu dokud mě to bude bavit.)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Taky koukam, cekal jsem ze sem chodi samej teenager..... Ja jsem vecny dite:-). Hry, modely a podobne.... Hraju od doby PC-XT .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 to jsem tu jedinej teenager? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Nejseš :D, ale mám pocit, že to už je trochu mimo téma.. Každopádně díky za wallpapery, jsou pěkný ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Nejseš :D, ale mám pocit, že to už je trochu mimo téma.. Každopádně díky za wallpapery, jsou pěkný ;). Budu se snažit sem tak 1x týdně něco takovýho hodit, jsem rád že se líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 No nekecej :-) Mě to čeká v srpnu. A to jsem si myslel, že jsem pomalu jediný kdo ještě hraje hry. Většina blízkých si ze mě neustále utahuje, že jsem jak malý :-) Jsem rád, že nejsem sám .-) Já 37.... už jsem si zvykl na hlášku jako malej kluk. No když mě to baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casper599 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Ahoj, vím že to sem nepatří ale musím reagovat na ten věk.Udělali jste mi velikou radost je mi 32 take jsem vlastníkem PS vity (PS3).Jenom jsem rád ze je nás víc takových nadšenců (jenom s manželkou by to mohlo být jednoduší.U ní jsem nadšenec - ♥♥♥♥♥) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Ha ha klucííí koukám že sme stejný ročník +- je mi 35 a konzole mě pořád baví..Amígos Forever! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Pěkné :) Dělal by jsi i nějaké na přání :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Na přání je fantastický nápad..... už teď si objednávám temnou stranu síly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Tak můžu sem tam něco udělat... Nevím jestli se zavděčím všem z časových důvodů ale proč to nezkusit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Ať tě v tom síla provází................................. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Duben 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Přidaný Pack 2 s ultimátním tématem na přání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Přidaný Pack 2 s ultimátním tématem na přání THX teď už bude získávání trofejí legrace. Síla je konečně v mé VITĚ.................... 3:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Přidaný Pack 2 s ultimátním tématem na přání Pack 2 a Pack 2 18+ jsou stejné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.