Bunny1468622758 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Neblázněte s MH3rd, pařte starý a nejlepší MHFU. :) Je to mnohem lepší hra, MH3rd stojí za prd... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Neblázněte s MH3rd, pařte starý a nejlepší MHFU. :) Je to mnohem lepší hra, MH3rd stojí za prd... :D True :D but ........... PRO-ONLINE má zatím podporu jen pro díl MHP3rd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Jo tak to potom chápu, nevěděl jsem, že MH3rd už jde. :) Stejně doufám, že v nejbližší době půjde i MHFU, to pak teprve bude PECKA! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Pánové,jaký je rozdíl mezi UCES,ULES a ULUS ? Protože mě nejde ani ModNation EU z PSN,ani Tekken z EU UMD (Zřejmě proto že e podporován jen ULUS,což je US Region ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwatko Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Je někde nějakej českej návod na to jak zprovoznit ty hry po netu??? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 NECHAPU jak někdo nemůže pochopit obrázkový návod :D :d :D ale co už: Co potřebuješ : PSP 200x 300x nebo GO a Přístup na WIFI 1) Stáhneš a nahodíš PRO-B nightly http://code.google.com/p/procfw/wiki/NightlyBuilds ( je jen na tobě jakou verzi z volíš ja preferuju 6.20 , protože umožňuje Perma patch i na PSP 3000 2) Stáhneš PRO clienta http://forum.prometheus.uk.to/viewtopic.php?f=2&t=23 ( samozřejmě na verzi jakou máš ) 3) Toho PRO clienta vyextraktuješ do rootu karty (u PSP GO do interní paměti) 4) Do souboru GAME.txt (karta:/seplugins/) a připíšeš tam řádek "ms0:/seplugins/atpro.prx 1"(Bez uvozovek!) 5) Otevřeš soubor hotspot.txt ( opět ve složce seplugins v psp ) a napíšeš do něj SSID tvého routeru 6) Zapneš PSP najedeš do Recovery menu: vybereš Advanced potom vypneš Inferno & NP9660 USe ISO Cache a zapneš Unlock Memory in PSP Games 7) Na routeru povol UPNP Tak teď už stačí jen restartovat PSP a hrát :D Seznam kompatibilních her http://forum.prometheus.uk.to/viewforum.php?f=5 **Klávesou PS HOME se dostaneš do chatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwatko Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Jo díky za návod :) Ale žádný soubor GAME.txt tam nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Měl by se po naistalování CFW vytvořit sám. Pokud ne tak ho vytvoř :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwatko Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 TAk všechno už mám, ale když jdu do toho recovery menu, tak tam nemam tohle Unlock Memory in PSP Games, tak ze to asi prcám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Musíš mít CFW PRO-B nightly ! http://code.google.com/p/procfw/wiki/NightlyBuilds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 ahoj mam problem kdyz spustim hru zksouel jsem primo metal gear solid portable ops tak mi to nenajde zadnou hru a kdyz zmacknu tlacitko HOME tak mi to pise ze jsem offline nevis prosimte kde je chyba ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Mám dvě otázky ohledně návodu. 1. To PRO-B nightly je něco jako 5.03 Prometheus? Jednoduše to zapnu jako hru a ono se mi to hodí na PSP? Ptám se, protože jsem četl, že na 6.20 se nedají hrát ISO hry a tudíž se bojim si nahodit to 6.20 PRO-B nightly 2. Jak na routeru povolim UPNP a co to znamená? Díky za odpovědi, já jsem se teď několik měsíců vůbec nezajímal o PSP a FW/CFW, takže vůbec nevim na jakym FW jdou hrát ISO/CSO hry a jak se to instaluje (PRO-B nightly slyšim poprvý v životě a nevim, co si pod tim mám představit :) ) EDIT: Tak jsem si o 6.20 PRO-B nightly přečetl nějaký informace. Můžu tedy bez starosti updatnout PSP 3004 na FW 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 @cloudstrife Před zapnutím hry zapni WIFI. @Bunny Pro-B je normální CFW který umožnuje spouštění ISO,CSO záloh , pluginy. UPNP povolíš v nastavení tvého routeru (v některých routerech je to v pod menu Forwarding CO TO JE- http://cs.wikipedia.org/wiki/Universal_Plug_and_Play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Ahoj prave ze wifi zapnute mam nemuze byt problem nekde jinde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Máš stejnou verzy (region) hry MGS ? [uLES-00645] nebo [uLES-01003] ? Je to ještě Nightly,počkejme na Full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 A máš dobře SSID v hotspot.txt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catlter Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Nemá někdo odkaz na instalaci Pro-B nightly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Je v prvním příspěvku... Asi bych vážně měl udělat návod ale nemám čas :D Zkoušel někdo už MH 3rd přes Online Mod ? Jde abysme např. 3 lidi šli na 1 bosse ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Je v prvním příspěvku...Asi bych vážně měl udělat návod ale nemám čas :D Zkoušel někdo už MH 3rd přes Online Mod ? Jde abysme např. 3 lidi šli na 1 bosse ? Určitě to jde, ale já to ještě nezkoušel, čekám na MHFU... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Je v prvním příspěvku...Asi bych vážně měl udělat návod ale nemám čas :D Zkoušel někdo už MH 3rd přes Online Mod ? Jde abysme např. 3 lidi šli na 1 bosse ? Zkoušel sem jede v pohodě , ale měl sem problém když se jeden ze skupiny odpojil pak mi zamrzlo PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 T-zere - Snad to opraví ve Full verzy Bunny - V čem je MHFU lepší než 3rd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 někdy můžem zahrát MHFU :D ale hraju od znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 někdy můžem zahrát MHFU :D ale hraju od znova :D HAHA! :D Taky jsem začal od HR1! :D Byl jsem HR9... :D MHFU je 142x lepší než MH3rd!!! Věř, hraju MH dost dlouho a MH3rd už patří k těm novým dílu MH a ty stojí zaprd! Koukni se třeba na nejnovější update MHFO japan! To už ani neni MH! Když ještě jelo MHFO kr a starej update, to byla MH klasika.. :D Ale jak začínaj přidávat nový pohyby, útoky atd. tak to jenom zhoršujou... Na tohle se můžeš zeptat třeba dan-dan-dana :D Ten hraje MH snad od narození a všechny díly dohrál uplně do konce.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Hehe tak to až tak pravda není třeba MH3 na wii jsem ani nehrál, ale jinak s bunnym musím ve všem souhlasit. MHP3rd je sice o něco hezčí graficky. Dohrál jsem to dá se říct téměř celý ale je tam málo setů, málo zbraní, a celkově mi to připadá takový nudný a lehký poprvé sjem snad umřel v HR5 ... Jediné plus, že jsem tam rozjel custom quest editor a na MHFU ne. Ale MHFU má více možností, více setů, zbrání, monster, questů! atd... Pro mě je taky MHFU 100X lepší než 3rd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Nevíte někdo nějaké novinky ohledně MHFU? Rozjel to už někdo online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.