kejsi Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Ahoj, mam problem...minuly rok jsme kupovali dohromady Bf3 (topic) a kdyz jsem si dnes chtel z toho uctu stahnout DLC B2K, tak se nemuzu prihlasit, protoze nekdo z tech lidi zmenil heslo u uctu... rozeslu vsem PM a snad se to vyresi, ale KU*VA proc to delate? co si tim pomuzete?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 dlc si muzou stahnout pouze 2 uzivatele takze mas asi stejne smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 ^ kupovano jeste v rijnu, takze jeste pro 5 lidi... ale uz je snad vse vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Ahoj hale jak se ti to podařilo vyřešit? Já to měl taky za dob 5 lidí a i s back to karkandem. Teď ho z toho účtu ze kterýho jsme to kupovali stáhnu znova a nainstaluju a nic? Co to je za blbost? Edit: Normálně to stáhnu v pohodě (B2k) a pak se přihlásím na svůj profil a nainstaluju a nic. Přitom normálně jak bf, tak b2k stáhnu a mám to Aktivovaný. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 tak ja to kupoval i na svuj mail a na učet se dostat nemohu :( a dokonce se me to stalo u dalších 4 učtu z toho na 2 nemel přistup nikdo jiny.... nevim co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 No jako pokud se mi to nepovede zprovoznit, tak tam normálně volám nebo píšu, ať mi to hned dají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 ja jsem obeslal vsechny, kdo o tom neco vi...a nastesti mi hned odepsal jeden, ze to musel "kvuli necemu" zmenit a dal mi nove heslo, takze to pak vyzkousim... jinak pokud s tebou nekdo z te party lidi prestane komunikovat, tak se tam proste nedostanes jinak s tim tvym b2k problemem nevim, snad to moje bude v pohode :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 No stahuju ještě jednou, tak uvidím.. Snad ;) Edit: no vůbec.. stáhnu, nainstaluju, pak přejdu na svůj profil a nic... jakobych to vůbec nainstalovaný neměl.. Nevíte někdo co s tím? EDIT 2: Stáhl jsem znova, nainstaloval z účtu, kde je koupeno a spustil hru. Tam mi to napsalo, že jsem stáhl back to karkand atd... a pak jsem jen spustil hru přes svoje psn a už to šlo. Nevím, jak je to možné, ale mě tohle pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 tak jsem to vcera zkusil a napsalo mi to, ze uz je to nakych ucetech aktivni a ja uz nemuzu :D cha:D tak na to s€ru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 No ja mam totiz takovej pocit, ze hra vysla nejak ke konci rijna a to byla jeste zlata doba 5 slotu, ale kdyz vyslo dlc, tak uz se dalo stahovat jen na 2 konzolích, takze bych rekl, ze dlc mají jen 2 nejrychlejsi. Nejsem si jisty, ale jddnou mi uz jeden typek, co koupil slot psal, ze mu to taky nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Já jen jestli mohu něco říct. B2K vyšel opravdu už za dob 2 slotů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 ok, my bad...nevadi, jedine, co me mozna bude mrzet, je FAMAS :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Ne, to tě vážně mrzet nebude. Protože po tom novém updatu je to snad nejhorší zbraň ve hře ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 No ja mel stesti ze jsem byl rychlejsi nez dalsi 3 co maji smulu :/ ale ja hraju prave skoro jen b2k takze by me to stvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.