Deadmau5 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2012 Tohle je můj top očekávanejch her Call of Duty Vita Bioshock Vita Killzone Vita Assassin's Creed Vita podle mě sou to asi nejlepší tituly , na co se těšíte vy ? :) Citovat
kafry Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2012 Ani nevím jestli se něco s toho chystá ale já bych chtěl: Tiger Woods Need for Speed Soulcalibur DIRT Citovat
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2012 Little Big Planet,Grand Theft Auto,Call of Duty a Need For Speed-Chci videt Frostbite engine :D Citovat
ClayMore Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2012 jestli se ty řeči o Frostbite potvrdí tak to bude zajímaví, jinak já bych byl moc rád za nějaký GTA... stačil by port GTA IV klidně nějak ořezanej... taky jsem zvědavej na ten Bioshock Citovat
Shi-So Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Ja Bioshock a pokud se vyplazej s nejakym RPG..... Klidne i renew nejakeho Final Fantasy. Citovat
SoniCZ Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Tiger Woods PGA a NHL, myslíte že budou? :psp: Citovat
kubasejnen Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Mno osobně se dost těším na: Bioshock Ruin (ale co jsem koukal, tak se po tom slehla zem) a v neposlední řadě nějaký God of War (nemyslím dva díly co jsou na PSP - i když remasterovaný verze by asi taky nebyly špatný) Citovat
javak810i Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Tak já se nejvíce těším na tyhle hry (o některých se už ví a další podle mě z 90% budou): Call of Duty Vita Resistance: Burning Skies Grand Theft Auto Vita Bioshock Vita Monster Hunter 4? Assassins Creed Vita Tak a teď mé přání: Gran Turismo nějací Worms nějaké Need for Speed plnohodnotný Motorstorm další Uncharted pořádné 3D RPG z pohledu 3. osoby (jako Gothic či Skyrim) nějaké God of War Citovat
GTking4ever Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Já se těším teď nejvíce na: Gravity Rush Little big planet Resistance burning skies Z těch co jsou již oznámeny a mají vyjít v dohledné době..;) Citovat
Rhapsomanijak Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Já se těším na: Gravity Rush Final fantasy X Ruin a určitě bych si přál: Worms (spíš 2D něco jako world party nebo tak x) Final fantasy Type-0 Kingdom hearts (Birth by sleep vol 2 ?) Assassins creed Dissidia: Final fantasy (urcite by comba vyuzili potencial vity, a chci aby tam dali Zacka a Genesise :P) Minecraft (moc bych ho chtěl, kdyby byl apoň jako HB až jednou půjde HB pustit) Citovat
dgo Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2012 GOW, TDU a něco jako byl např. Descent Freespace :-) Citovat
mates ps3 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2012 tak urcite se tesim na GT,GTA a doufam ze se objevi i TDU a pak co me zaujme Citovat
solokaprik Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2012 Hry na které se těšim a které na 90% nejspíš budou: Call of Duty Vita Grand Theft Auto Vita Resistance Burning Skies Bioshock Vita Co bych si přál? Nějakou klasiku jako Burnout SBK by se mi též líbili Nějaké NFS by nebylo zlé Dirt bych taky rád zapařil a klasiku GoW tu by rád zahrál nejspíš každý :- ) Citovat
brbla Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2012 tesim se na: FF X HD Monster Hunter p3rd Gravity Rush Little Big Planet + az vyjde tak urcite poridim Bioshock, CoD, Nfs, Assasins Creed + silene nadavam ze odlozili vydani SFxT az na podzim. to me sere a nemuzu se dockat Citovat
Mayfish Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2012 Jednoznacne bych chtel gran turismo , silent hill , motorstorm a treba i portal by neuskodil jinak dextera 2 , assasina ratcheta a nejakou strategii na vite s dotykovym ovladanim super vec Citovat
lacodekany Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2012 Gran turismo bych chtěl, těším se na resistance, LBP a hlavně bych byl strašně rád kdyby vyšel DIRT (a k tomu mini volant g27 :lol:), mohl by vyjít i bf, pak GTA a splnil by se mi sen. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.