Guest SneakBJ Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 Ja mel strach i u king konga, ja horory hrat nemuzu, umrel bych strachy. mazec :):):) nechceš se teda toho king konga radsi zbavit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 Uz sem ho dohral, ale jestli myslis zbavit jako ze bys ho koupil, tak to asi tezko, protoze ja se ho uz zbavil tim, ze sem ho smazal z karty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest SneakBJ Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 tak to jo :) ja ne downgraduju :) zustanu u originalek a na co se fakt tesim? to je preci jasny - na GPS modul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest SneakBJ Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 Smarja ja vyslovim prani a ono se mi snad splni, narazil jsem na obrazky ze hry ktera vypada podle mych predstav, nevite co je to zac? no myslím že je to tahle hra gun showdown tady je odkaz: http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/gun-showdown-3237.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Září 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2006 Jee, ty jsi borec, tak na to se moooc tesim. Doufam ze tam budou i ty indiani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest SneakBJ Odesláno Září 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2006 Jestli tam budou indiáni? určitě!!!!!! :) a luky, šípy a tak...... :) Jaj jak ja bych chtěl Resident evila!!! :( asi by to chtělo poslat nějakou petici do Sony :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Září 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2006 Smarja ja vyslovim prani a ono se mi snad splni, narazil jsem na obrazky ze hry ktera vypada podle mych predstav, nevite co je to zac? Na PC se to jmenuje GUN........podobne tusim i na PSP. Na PC jsem to dohral a bylo to celkem goood, podobne jako treba Total Overdose - doporucuju!!! Me chybel poradny hokejicek a to se snad splnilo vcera...uvidime az to dotaham :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2006 Ja mel strach i u king konga, ja horory hrat nemuzu, umrel bych strachy. jo no king kong je docela silny zazitek ... ale casteji se mi stavalo ze mi jednoduse naskakovala husi kuze z toho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2006 rozhodne by to chtelo spoustu multiplajerovejch RPG.....((<final fantasy>))....skoda ze nebude treba naky pokracovani vagrant story z PS1...dost me to bavilo....taky bych bral project zero nebo forbiden siren..a samozrejme RE... ;) SH je porad dokola...uz me to moc nebavi..skoda ze ty dumoviny se na tom nedaj hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Září 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2006 Taky by nebyl špatnej Resident Evil ten mě hodně bavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 Chybi mi nejvic RPG s volnym pohybem a radnym fire ballem :). Klasika... Gothic. RPG je supr zanr ale zadny me na psp zatim nezaujalo. (nezkousel sem zatim Monster Hunter Freedom tak se jeste uvidi) Nevi nekdo o Gothic ci necem podobnem? Planuje se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 ja bych byl moc rad za Heroes of Might and Magic na PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 rozhodně na psp chybí RTS!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 ja bych nejvic chtel, aby na PSP predelaly nejaky starsi klasiky. treba Max payne, RtC:Wolfenstein, Half-life atd., hra by se v nicem nezmenila, akorat by sla na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2007 Chybi mi nejake MMORPG :) Idealni by bylo WoW nebo L2 s podporou free serveru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 chybí mi hitman, resident evil a devil mayc cry :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 me chybí Enter The Matrix,Star Wars-jedi academy a unreal tournament:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 ja bych si dal poradny RPG jako treba Fallouta :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 me na PSP chybijou hlave 2 hry New Super Mario Bors. a Prince of Persia Classic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Na psp určitě chybí Fallout, Baldurs Gate, Carmaggeddon, Command and Conquer, Unreal Tournament... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.lampiCZka Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 podle mě by mohlo být víc strategii a stavitelských her (tycoonu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Ja bych uvital kdyby vysla predelavka nebo hra typu trackmania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 no ne typ ale chybi mi urcite UNREAL TOURNAMENT :(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 nejaky novy GTA a pak urcite hry typu oblivion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Gothic :( ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.