Nony Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Dobrý den, mám na xku čerstvě udělaný RGH. dal jsem do xboxu XGD3 hru, spustil xex menu, nalistoval záložku DVD a když zapnu default.xex tak jen zčerná obrazovka jako když se hra zapíná ale hned to spadne do Dashboardu. Zkoušel jsem to i s dalšími hrami XGD3 a také nejdou. Nevíte co s tím? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 30, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 RGH nemá žádný vliv na DVD mechaniku, takže pokud ti na Xboxu nešly XGD3 hry předtím, stejně tak ti nepůjdou z DVD mechaniky ani teď. RGH je předurčeno pro hraní her z HDD a odtamtud pustíš libovolnou hru, vč. těch co jsou ve formátu XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Hlavně je mi záhadou, proč chceš spouštět hru přímo z XeXmenu. Zkus nejdřív nastartovat FSD a pokud Ti FSD hru rozezná, tak můžeš hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nony Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Já se v tom moc nevyznám, já ani nevim co je to FSD. Když mám RGH tak bych to měl mít v konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 FSD (Free Style Dash) je custom verze xbox dashboardu. Chová se stejně jako NXE (originální xbox dashboard), akorát dokáže spouštět hry přes HDD, má v sobě i teploměr CPU, GPU a pamětí, počasí, atd. Stáhneš buď jako instalátor a přes xexmenu nainstaluješ (musíš ale mít třeba flashku s FATX formátem - http://teamfsd.com/files/FSD2.2_Installer-LIVE.7z) nebo přímo rozbalíš třeba na flashku nebo HDD s FAT32 formátem (http://teamfsd.com/files/FsdInstaller.7z). Kdyžtak napiš PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.