Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Playstation store otázka


Thomas1222

Otázka

Je možné riziko objednání např. online passu do battlefieldu 3, že uvedené informace kreditní karty může někdo zcizit pořpípadě může někdo ukrást s kreditky více než stojí ten oline pass, kupuji poprvé přes kreditku poprvé, tak mám starosti jestli by mě nemohl někdo vykrást kreditku, mohl by mě poradit někdo kdo už platil s kreditní kartou, kde najít video na youtube třeba a zaslat kde se co zadává dík všem za váš čas předem děkuju za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jestli se bojíš, že ti po zadání informací kreditní karty vyberou peníze, tak se bát vůbec nemusíš. Pokud máš na své kartě nějaké ty peníze, tak ti zkrátka strhnou jenom ty prachy, které musíš zaplatit. Já osobně žádný problém nákupu přes playstation store přes kreditku nemám, zkrátka zadáš informace o své kred. kartě a oni ti pošlou zpátky soubor ke stáhnutí do ps3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

neboj prachy by ti nemel nikdo ukrast :) zaplatis presne tolik kolik budes mit v kosiku

das koupit hru prejdes k zaplaceni a nabidneti to moznost dobit kredit takže pokračuješ vybereš zaplatit přes kartu, vybereš tip karty maestro nebo visu, vyplnis to co budou chtit, das pak potvrdit a mužes stahovat po zaplaceni jdi do XMB vyber si acc information a je tam billing information a smaž informace o kartě uložené v PS3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jj tak tu mám ta musí mít vroubkované vytištěné čísla, včera jsem si chtěl koupit online pass do battlefieldu 3 a napsalo mě to že mám počkat pár dní jak dlouho mám čekat někde jsem četl že 24 hodin, někde pár dní tak jak to teda je setkal se někdo s touto chybou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu