Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych pár dotazů ohledně multimediálního centra, vlastním 40" plazmu od firmy Samsung a domácí kino Home Theatre též od Samsunga. Jsem spokojený, pouštím si písničky z mého iPhona pomocí Bluetooth přes domácí kino s touto možností jsem už nějaký čas neuvěřitelně spokojený. Filmy přehrávám pomocí flashdisku též přes domácí kino.. nicméně domácí kino nepřehraje HD filmy tedy detailněji HD filmy se po chvilkách sekají i když jsou v kvalitě 720p, což mně dosti štve. Rád bych si pouštěl filmy v HD kvalitě a nejlépe 1080p ať si to aspon s přítelkyňí pořádně užijeme, když už na něco koukáme. Chci se zeptat má tedy cenu jít do nějakého multimediálního centra?

Poprosil bych vás o nějaké tipy a nejlépe i osobní zkušenosti, moje podmínky?

• Bez úložného prostoru, budu přehrávat pomocí externího HDD s konektorem USB 3.0
  • Určitě musí mít konektor HDMI a nejlépe rozhraní WiFi
  • Nejlépe s konektorem USB 3.0, klasický mi nebude vadit, když nebude rozdíl v přehrávání HD filmů, viz. dotaz níže
  • Integrovaný internetový prohlížeč a např. funkce Youtube by neuškodili
  • Musí přehrávat soubory AVI, MKV, MP4 což je nejspíš u každého už samozřejmostí
  • Cena by měla být do 5000,- Kč, nejlépe co nejlevněji.. nějaký poměr/cena/výkon

Dotaz : Bude rozdíl v přehrávání HD filmu z USB 2.0 a USB 3.0?

Předem Díky všem za tipy a rady.

S.

Odesláno

zkus si zjistit, jaké formáty přehrává přímo tv.. protože pokud přehrává i avi, tak spousta filmů i v hd/full hd kvalitě je i v tomto formátu (sám mám třebas avatara FHD sic 11 giga) přehrávat to pak můžeš přímo z flashky či ext. disku.. no a nebo pokud máš lepší notebook, dá se to přes hdmi řešit i takto..

osobně jsem taky zvažoval nějaké MM centrum, ale stačí pc či noťas a zvládne to v pohodlí taky..

Odesláno

jojo plocha.. obecný problém u televize/pc.. počítám, že gpu je ati/amd... spravíš to v catalystech... někde tam je záložka co se monitoru týče.. a pak je zobrazen monitor a posuvník.. s ním si pohrej a efekt se dostaví :) počítač hravě zvládne filmy ve full hd :) to se neboj... stačí hdmi připojit do tv a pc a pojedeš.. filmy pak musíš hledat. ale jsou fakt v hd/full hd i v avičku

EDIT: tak v catalystech je to: mé digitální ploché panely - a možnosti měřítka

Odesláno
Filmy přehrávám pomocí flashdisku též přes domácí kino.. nicméně domácí kino nepřehraje HD filmy tedy detailněji HD filmy se po chvilkách sekají i když jsou v kvalitě 720p, což mně dosti štve.

Externy HDD? Flashka rychlostou citania nie je to iste ako HDD! To len tak na okraj.A este zalezi, ze co znamena " HD filmy se po chvilkách sekají"...ak je moznost si nastavit a vyskusat vystup HDMI z toho domaceho kina (50Hz, 60Hz, ci 24Hz), ze ktory to sekanie eliminuje.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu