Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xexmenu v RGH nefunguj - cd ani flasha nenačtena

Recommended Posts

Ahoj,

včera jsemse asi 4hodinky pokoušel dostat do Xboxu Slim RGH dostat pomocí CDRW popř. Flashky Xexmenu, abych mohl kopírovat hry přes PC.

Stáhnul jsem si xexmenu 1.1ISO, vypálil jak na CDRW tak DVDDL - xbox vyplivne hlášku, že CD nelze načíst. Flashku jsem upravil Convertoval na xboxu, pomocí USBXTAFGUI nahodil do Data složky xexmenu Live a výsledek je stejný, nemohl jsem xexmenu spustit. Pokusil jsem se protřednictím Modia dát xex na flash, ale i tento pokus byl marný.

Opravdu si nevím rady, jak mám dostat XEX do Xbox na HDD. Pokud se mi povede tento krok, pak si myslím, že vše už bude fungovat, protože jsem nastavil jak Xbox Ip, tak PC ip, spojil kabelem a vše připravil, ale zasekl jsem se u prvního kroku.

Díky za případné rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

včera jsemse asi 4hodinky pokoušel dostat do Xboxu Slim RGH dostat pomocí CDRW popř. Flashky Xexmenu, abych mohl kopírovat hry přes PC.

Stáhnul jsem si xexmenu 1.1ISO, vypálil jak na CDRW tak DVDDL - xbox vyplivne hlášku, že CD nelze načíst. Flashku jsem upravil Convertoval na xboxu, pomocí USBXTAFGUI nahodil do Data složky xexmenu Live a výsledek je stejný, nemohl jsem xexmenu spustit. Pokusil jsem se protřednictím Modia dát xex na flash, ale i tento pokus byl marný.

Opravdu si nevím rady, jak mám dostat XEX do Xbox na HDD. Pokud se mi povede tento krok, pak si myslím, že vše už bude fungovat, protože jsem nastavil jak Xbox Ip, tak PC ip, spojil kabelem a vše připravil, ale zasekl jsem se u prvního kroku.

Díky za případné rady.

Máš funkční mechaniku tj jinak řečeno originální hra se ti třeba normálně spustí ? Z CD se musí xexmenu normálně pustit.Vypal imgburnem na normální CD-R (ne RW)

Odkaz ke komentáři

xmod: Normální hry - origo zakoupené fungují, pálenky taky fungují.

Anubis1: Zkoušel jsem to vypálati na 2 noteboocích, přemazával CD, předělával flashky a prostě to nejde.

Asi tě naštvu, ale chová se to jako bys RGH na konzoli aktivované vůbec neměl :-) ? Zatím jsem neviděl RGH konzoli co by nepustila xexmenu, ještě mrkni jeslti náhodou nemáš xexmenu v menu arcade games v originálním dashi, tam se obyčejně objeví po instalaci na hdd.

Odkaz ke komentáři

No, pustím XBOX a zobrazí se mi zelené menu, jiné tu nemám. Jedině,co mám ve hrát jsou nějaký Pinballi Hex a ještě diamanty. Nic víc nemám.

EDIT: Buď se vše na xboxu nachází a já to neumím spustit nebo totam prostě není.

A startuje to hned jak zmačkneš tlačítko, nebo to chvíli trvá (10-20 sekund, jak kdy) ?

Odkaz ke komentáři

xmod: Startuje hned. Je to docela rychlovka. Mám tam CD, pustím a za chvilku hraju.

Domi_CZ: Eject zmačknu a vyjede podavač.

To druhé bylo myšleno to z vypnutého stavu zapnout tlačítkem eject - jde o to jeslti najede standardní zelený dash nebo něco jiného (modrý xell).Mechanika se otevře taky, ale to není teď podstatné

Odkaz ke komentáři

Lehnu do pelechu, vezmu ovladač, pustím Xko, najede mi tam nějakej zelenej šnek Xbox a pak úvpdní obrazovka s ženskou a dítětem na gauči. Před odesláním Xboxu naflash vypadala úvodní obrazovka úplně jinak. Nabídky jezdili nahoru a dole, zde je to dorava a doleva. Takže něco s konzolí bylo děláno.

Odkaz ke komentáři

Lehnu do pelechu, vezmu ovladač, pustím Xko, najede mi tam nějakej zelenej šnek Xbox a pak úvpdní obrazovka s ženskou a dítětem na gauči. Před odesláním Xboxu naflash vypadala úvodní obrazovka úplně jinak. Nabídky jezdili nahoru a dole, zde je to dorava a doleva. Takže něco s konzolí bylo děláno.

No byl udělán update dashe, to ano.Ale nějak tam to RGH chybí a proto ti taky nejde nic spustit.To je teda síla..pravidelně tu máme lidi, co dostanou RGH bez softwaru a pak se tady složitě snaží to rozchodit, ale že by to někdo dostal s nefunkčním i HW, to jsem ještě neviděl.

Nemusíš se dál snažit, RGH ti nefunguje, reklamuj u svého flashera.Tohle navíc krásně ukazuje, že argument "xexmenu ani fsd nikdo nepotřebuje" je dost nanic, protože pak nepozná, že mu RGH vůbec funguje.

Odkaz ke komentáři

Pokus si pletu Kondor a Kondom, tak se omlouvám. Ale při dotazu flashera, co se bude dít s mou konzolí. Blyo mi zděleno, že se jedná o konzoli novou a proto metoda RGH, která je složitější.

Jednoduše, kolik si za tuto nejmenovanou úpravu zaplatil ? RGH je tak cca 1400, flash slimu 500

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu