Deadmau5 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Chci se zeptat na skype a facebook , nemuzu je v ps store najit , mají to tak všichni nebo co ? na netu všude je ze na to skype je . dík za odp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Facebook mám nainstalovaný a na Storu by měl být. Skype tam není, ale měl by přijít spolu s updatem fw, který bude teď někdy v dubnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Skype jak píše javak810i, FB aplikace byla kvůli problémům z PSN stažena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Už zase? Já vím, že byla stažena těsně po launchi, ale už začátkem března byla opět ve storu vidět (sám jsem ji odtud stahoval). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ROMANVECERA Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 to uz tam zase neni facebook? ja ho mam na ps vite stahlej a funguje normalně.tak to si ho mam zase vymazat a až tam daji vylepsenou verzi tak znova stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 nic nemazej, kdyby byl update tak ti ho po spuštění nabídne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Deadmau5
Chci se zeptat na skype a facebook , nemuzu je v ps store najit , mají to tak všichni nebo co ? na netu všude je ze na to skype je . dík za odp.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.