meidevil Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Horší start nebo lepši není to jedno.Mě teda hlavně zajimá kdy bude ten SKYPE a další veci co slibují.To mě asi vadí nejvíce.Přijde me že jim sou zakazníci co si koupí jejich vyrobek uplně ukradení.Počkám do dalšího updatu a jestli tam nebude co slibují tak se stavim ne pobočku Sony a omlatím jim PS vita o hlavu. :wohow: chudák ten kdo bude zrovna v pobočce Sony :coolgun: fakt věříte že tam Skype někdy bude?? Microsoft aplikaci přeci koupil za velký balík a že by povolil Sony ji využívat.. no nevím, však se časem ukáže, teda možná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Co si myslim ze nebude, nebo bude mit hodne malou prioritu jsou prave veci jako flash, HTML5, Youtube, Skype, vic video formatu, mene loadingu v menu, browser bez neustalych kosticek apod. Hry budou, to bych se nebal, je to herni konzole, hry ji prodavaj. Spis mam strach aby bylo hodne kvalitnich HC her, zahrat si na PSV Plants vs Zombies je fajn, ale desi me, ze to je ve stejny slozce na PS Store jako Uncharted apod... Snad se nebudou snazit konkurovat Applu zpusobem - narveme do PS Store stejnej pocet tech mini her co jsou na App Storu. Kvuli tomu jsem si PSV nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 No Microsoft potvrdil ze Skype na ps vita bude,ale otazka je kdy.Pořad jen slibujou a ♥♥♥♥♥ stoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Co si myslim ze nebude, nebo bude mit hodne malou prioritu jsou prave veci jako flash, HTML5, Youtube, Skype, vic video formatu, mene loadingu v menu, browser bez neustalych kosticek apod.Hry budou, to bych se nebal, je to herni konzole, hry ji prodavaj. Spis mam strach aby bylo hodne kvalitnich HC her, zahrat si na PSV Plants vs Zombies je fajn, ale desi me, ze to je ve stejny slozce na PS Store jako Uncharted apod... Snad se nebudou snazit konkurovat Applu zpusobem - narveme do PS Store stejnej pocet tech mini her co jsou na App Storu. Kvuli tomu jsem si PSV nekoupil. flash na Vitu nebude Adobe to zamítlo..ostatní si myslím že je reálné, ale kdy se dočkáme to ví jen Sony.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Mne ani nejde zatim tak o hry-ty co jsou zatim venku mi prijdou docela good, jako o funkce co slibovali a podporu z webu........ A tu melo podle mne 3DS lepsi.... Obecne mi prijde, ze Sony na to kalse vic nez Nintendo... (ale dost mozna jen muj pocit- jsem stastnym majitelem 3DS, PSP fat i PSVita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 flash na Vitu nebude Adobe to zamítlo..ostatní si myslím že je reálné, ale kdy se dočkáme to ví jen Sony.. kde ses o tom docetl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 :wohow: chudák ten kdo bude zrovna v pobočce Sony :coolgun:fakt věříte že tam Skype někdy bude?? Microsoft aplikaci přeci koupil za velký balík a že by povolil Sony ji využívat.. no nevím, však se časem ukáže, teda možná.. Microsoft má zájem mít Skype kdekoliv když z toho má $ od uživatelů. Skype koupil už dávno a nevšim sem si že by zrušil Mac nebo Linux verzi, naopak jsou stále řádně updatovaný. Ale upřímně Skype je asi tak to poslední proč sem si Vitu kupoval... flash na Vitu nebude Adobe to zamítlo..ostatní si myslím že je reálné, ale kdy se dočkáme to ví jen Sony.. Adobe nic nezamítlo, spíš nemá zájem dál vyvíjet mobilní Flash. Mě je Flash ukradenej pokud bude Vita řádně podporovat lepší alternativy, HTML5 kupříkladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Microsoft má zájem mít Skype kdekoliv když z toho má $ od uživatelů. Skype koupil už dávno a nevšim sem si že by zrušil Mac nebo Linux verzi, naopak jsou stále řádně updatovaný.Ale upřímně Skype je asi tak to poslední proč sem si Vitu kupoval... dobře, díky za objasnění a souhlas, já to taky nekupoval kvůli Skypa a ani mě nezajíma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 http://www.psp-vita.cz/clanek/33/jak-bude-tedy-ps-vita-fungovat tak třeba tady.. ale je možný že se rozhodne za půl roku jinak..čert ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip2412 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Cau lidi dnes jsem nahodne skusil update a vysel novej (1.67) tak uz ho instaluju a hned napisu nevé ifa o změnách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Cau lidi dnes jsem nahodne skusil update a vysel novej (1.67) tak uz ho instaluju a hned napisu nevé ifa o změnách Ten uz vysel pred tydnem .... http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2012040052 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip2412 Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Aha no :DDDDDDDDDD FAILLLL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Červen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Dnes jsem stáhl novej FW,ale nevím v čem je jinej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Dnes jsem stáhl novej FW,ale nevím v čem je jinej??? 1.69 ? Lepsi stabilita systemu, podpora PSOne her a kompatibilita s budouci aplikaci YouTube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 1.69 ? Lepsi stabilita systemu, podpora PSOne her a kompatibilita s budouci aplikaci YouTube. Děkuji ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 ps1 nrfunguje.teda aspon na store mi to pise ze ffvii neni kompatabilni s vitou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 nikde nebylo napsany ze je podpora v tomto updatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Podpora PS1 her tam neni, jenom to připravuje půdu pro onen emulátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.