Chilli_Master Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je to nějak omezený počet stažených her, které už jsem koupil na PSN. Zůstane mi to na furt? Že když si koupím nový PSko, tak můžu tam pak stáhnout přes můj účet? Jestli už se to tu řešilo, tak se omlouvám. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 jedine co te omezuje je tva penezenka :) a velikost HDD, her muzes mit na jednom uctu koupenych kolik chces a kdykoliv stahovat. S tou druhou ps3 to udelas tak že udelas zalohu HDD a jen to pak pretahnes ale muzes je i znovu postahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Jasný... Díky moc :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Jo, a když prodám někomu starý PSko, můžu tam nechat ty hry? Na HDD... On se přihlasí za sebe a může pak hrát ne? A já zase budu hrát ty samé hry na mém účtě a na novým PSku... je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 no de to v podstate :) hru kterou stahnes muzes hrat na 2 konzolich, ale nedoporucuju ti to, pokud si pak koupis dalsi hry na PSN tak dotycny si je muze pak zdarma stahnout z toho uctu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Ale na starém PSku si odhlásím z PSN. Může hrát jenom ty hry, co jsem si stáhnul na HDD ne? (Když to tam teda nechám)...Protože on si musí přihlásit za sebe. Nebude mít přístup na můj account, aby stahoval to, co již jsem zakoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 ale pak ty hry nepujdou :) jsou vazany na učet na PSku mužes mit az 16 uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Mě to nepůjdou nebo jemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 pokud jsi stahoval ty hry pouze na 1 konzoli tak nepudou jemu ale pokud jsi uz nekomu poslal udaje aby si ty hry stahl tak nepudou ani tobe, pak musíš deaktivat hry na stare konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Takže... když teď někomu půjčím účet, aby si stáhnul nějakou hru, co jsem už koupil... mě to pak přestane fungovat na mém PSku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 ]pokud jsi stahoval ty hry pouze na 1 konzoli tak nepudou jemu ale pokud jsi uz nekomu poslal udaje aby si ty hry stahl tak nepudou ani tobe, pak musíš deaktivat hry na stare konzoli, na nové se přihlásit pod starým účtem a hry si z psn zase stahnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Deaktivovat = smazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Ne, deaktivovat znamená deaktivovat. Jde to přímo v konzoli v nastavení PSN účtu nebo i na webu. Každopádně je tu v tom trošku zmatek, takže.. 1. Aktuálně může být účet aktivní max. na dvou konzolích. 2. Hry si můžeš z PSN účtu kdykoliv a kolikrát chceš stáhnout, pokud je na ní aktivní účet. 3. Hry půjdou spustit pouze na konzoli s aktivním účtem. Z toho vyplývá, že kdyby si náhodou kupoval novou konzoli, tak rozhodně svůj účet na starý deaktivuj a přihlaš se sním na nové konzoli ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.