Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aky mate mobil ?

Guest Anonymous

Recommended Posts

• Odpovědi 721
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 weeks later...
Ja jsem temer dvoulety a maximalne spokojeny user nokia ngage-ten prvni.Symbian mi prirostl k srdci a i kdyz je to placka ma spousty ale spousty vychytavek a softwaru.

Nektery hry na ngage jsou perfektni:

Hih Seize

Pathway to Glory 1,2

Wormsy

Pandemonium

Colin McRay

Rayman

atdatdatd.

Ja nechci zadnej jinej.

Kddyz jsem jel s kamosema na Praded na snowboard, tak jsem nechtel brat psp...hmm nahral jsem si 200Mb Mp3 do gage a prehodil kossy porta z psp do ngage a uz jsem si to sinul :)

symbian is bombasticC.

jj n-gage je proste nejlepsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem temer dvoulety a maximalne spokojeny user nokia ngage-ten prvni.Symbian mi prirostl k srdci a i kdyz je to placka ma spousty ale spousty vychytavek a softwaru.

Hih Seize

Pathway to Glory 1,2

Wormsy

Pandemonium

Colin McRay

Rayman

atdatdatd.

Ja nechci zadnej jinej.

Kddyz jsem jel s kamosema na Praded na snowboard, tak jsem nechtel brat psp...hmm nahral jsem si 200Mb Mp3 do gage a prehodil kossy porta z psp do ngage a uz jsem si to sinul :)

symbian is bombasticC.

N-Gage rulezzz mam QD a jsem spokojeny jen ta guma se mi odlupuje :? newite kde ji sehnat? a jinak stejne zajimave ze je neuspesny ten N-gage kdyz ho ma tolik lidi :roll:

Odkaz ke komentáři

Hih Seize

Pathway to Glory 1,2

Wormsy

Pandemonium

Colin McRay

Rayman

atdatdatd.

Ja nechci zadnej jinej.

symbian is bombasticC.

N-Gage rulezzz mam QD a jsem spokojeny jen ta guma se mi odlupuje :? newite kde ji sehnat? a jinak stejne zajimave ze je neuspesny ten N-gage kdyz ho ma tolik lidi :roll:

Protože ho maj lidi který tomu rozuměj a maj zájem o techniku a nevadí jim desing. QD je staré se svou cenou velice schopný telefon. Já mám teda 7610 N-gage jsem měl oba a jsou to dobré telefony. Symbian je hold symbian, stále mi 7610 stačí. Zkuste třeba controlfreak na N-gage se osmisměrnym křížem špičově ovlídal komp, třeba s postele. :lol:

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

ja si počkám na nějakou tu slusnou nokii co bude neco jako n73 ale bude mít pořadny video aspon 640x480 a slusnou cenu... neco jako 6280 skrizena s n73 n73 mame v rodine a ja osobne z ni nejsem moc nadsenej.... jo a taky by se hodil k nejaky ty nokii xenonovej blesk.. pak pujdu do nokie na 100%

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu