pinkpiggy Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 nyni uz mam motorolu L6 a ziitra snad koss porta pro huraa:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Takze teraz mam Siemens CF 75 pred tyzdnom kupeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 Já mám Ericsson R380s, COOL oldshoolovej komunikátor i přes ty 4 roky stáří :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Ja mam taky starouska SX1 ale ma sybian takze super 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 staricky Siemens M55. Uz je ,,trochu" zanovni. Ale jinej si nedokazu predstavit. No mozna N-Gage. Chtel sem si ho koupit a pak... Pak sem potkal PSP a byla to laska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Ja mam Sony Ericsson k700i a jsem s nim nadmiru spokojenej.Az si budu casem kupovat novej mobil , tak to bude urcite prave Sony Ericsson. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 No já se za můj telefon celekm stydim :D Mám nebarevnou nokii neni velká ale nic neumí jen vlat a SMS....A celekm často se vypíná,ale jinak v poho...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 ja mam nokii 6600 a je fakt super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 sony ericsson k750i fakt super telefon :D měl jsem ho dostat k vánocum ale nějak sem furt otravoval :lol: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master12 Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 Siemens CX65 - siemens FOREVER, benq suxx nokia suxxxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 Ja jsem temer dvoulety a maximalne spokojeny user nokia ngage-ten prvni.Symbian mi prirostl k srdci a i kdyz je to placka ma spousty ale spousty vychytavek a softwaru.Nektery hry na ngage jsou perfektni: Hih Seize Pathway to Glory 1,2 Wormsy Pandemonium Colin McRay Rayman atdatdatd. Ja nechci zadnej jinej. Kddyz jsem jel s kamosema na Praded na snowboard, tak jsem nechtel brat psp...hmm nahral jsem si 200Mb Mp3 do gage a prehodil kossy porta z psp do ngage a uz jsem si to sinul :) symbian is bombasticC. jj n-gage je proste nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 Pred par tydny jeste N-gage ( rulezzz!!! ) ale ted uz mi staci Siemens C75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 Siemens CX65 - siemens FOREVER, benq suxx nokia suxxxxx presne tak! :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 Ja jsem temer dvoulety a maximalne spokojeny user nokia ngage-ten prvni.Symbian mi prirostl k srdci a i kdyz je to placka ma spousty ale spousty vychytavek a softwaru.Nektery hry na ngage jsou perfektni: Hih Seize Pathway to Glory 1,2 Wormsy Pandemonium Colin McRay Rayman atdatdatd. Ja nechci zadnej jinej. Kddyz jsem jel s kamosema na Praded na snowboard, tak jsem nechtel brat psp...hmm nahral jsem si 200Mb Mp3 do gage a prehodil kossy porta z psp do ngage a uz jsem si to sinul :) symbian is bombasticC. jj n-gage je proste nejlepsi N-Gage rulezzz mam QD a jsem spokojeny jen ta guma se mi odlupuje :? newite kde ji sehnat? a jinak stejne zajimave ze je neuspesny ten N-gage kdyz ho ma tolik lidi :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 Ja jsem temer dvoulety a maximalne spokojeny user nokia ngage-ten prvni.Symbian mi prirostl k srdci a i kdyz je to placka ma spousty ale spousty vychytavek a softwaru.Nektery hry na ngage jsou perfektni: Hih Seize Pathway to Glory 1,2 Wormsy Pandemonium Colin McRay Rayman atdatdatd. Ja nechci zadnej jinej. Kddyz jsem jel s kamosema na Praded na snowboard, tak jsem nechtel brat psp...hmm nahral jsem si 200Mb Mp3 do gage a prehodil kossy porta z psp do ngage a uz jsem si to sinul :) symbian is bombasticC. jj n-gage je proste nejlepsi N-Gage rulezzz mam QD a jsem spokojeny jen ta guma se mi odlupuje :? newite kde ji sehnat? a jinak stejne zajimave ze je neuspesny ten N-gage kdyz ho ma tolik lidi :roll: Protože ho maj lidi který tomu rozuměj a maj zájem o techniku a nevadí jim desing. QD je staré se svou cenou velice schopný telefon. Já mám teda 7610 N-gage jsem měl oba a jsou to dobré telefony. Symbian je hold symbian, stále mi 7610 stačí. Zkuste třeba controlfreak na N-gage se osmisměrnym křížem špičově ovlídal komp, třeba s postele. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 Niekto tu zajebal, ze Siemens je lepsi nez Nokia... he-he-he Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Já mam Sony Ericsson K800i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Mám SE K750i a budu kpovat K800i až budou finance :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Me snad prinese SE K800i Jezisek. Ta Nokia co mam ted je v hroznym stavu. Mozna to je tim ze po tom co mi navlhla sem ji susil v troube :D :roll:. To bylo potom panecku DP. Do dneska jsem je jeste nespocital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Stačí mi Nokia 6681. Už ji mám rok a půl. Předtím Nokia 7610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 ja si počkám na nějakou tu slusnou nokii co bude neco jako n73 ale bude mít pořadny video aspon 640x480 a slusnou cenu... neco jako 6280 skrizena s n73 n73 mame v rodine a ja osobne z ni nejsem moc nadsenej.... jo a taky by se hodil k nejaky ty nokii xenonovej blesk.. pak pujdu do nokie na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Já mel nokii nepřed 6680 a pak 7250i Obe shit. Jak sem si myslel že nokie sou dobré tak velkej omil ješte nedavno sem mel 7250i jednou mi spadla a jak zadní tak přední kryt nedržel a o otm co se delo v telefonu ani nemluvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 hmm ja mam SE ale jednina vec co mi hodne vadi je simbian... to mluvi za vse... obrovska vyhoda nokii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 symbian Ti vadi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Ne ze prave Symbian je dobrej a ze mu vadi ze na SE neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.