Satharoth Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 aha :) ale ved nielen Nokia ma symbian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 tohle je muj milacek akorat mi prestal jit vnitrni dijplei tak mam pucuenou z600 ale to je kram velkej---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 byla tam ta trava nutna? :))) to ja mam starej Siemens MT50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 ja som mal na zaciatku leta SAMSUNG SGH-E900 , ale chodily mi velke ucty kvoli netu a tak a aj tak som to nevyuzil tak som to predal a kupil Nokiu 3220, ktora si toho us prezila a stale drzi.. neni o cem.. NOKIE za 1,- RULEZZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Já to nechapu v cem je obil se symbianel lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Já to nechapu v cem je obil se symbianel lepší? muzes si na to stahovat ruzné aplikace a daji se do něj nainstalovat...je to něco jako zjednodušený system PDAčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 No ale třeba na moje k800i si taky ztahuju aplikace :) ATD... PDA Sem mel v ruce 3x Takže dá se to říct tak že v PDA je winsows poket a v mobilu je neco jako ten windows poket?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Na Symbian hosi existuje 100x viac aplikacii, hier, emulatorov a programov nez na Windows mobile ;) Symbian je plnohodnotny otvoreny OS...a ja nanho nedam dopustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Na Symbian hosi existuje 100x viac aplikacii, hier, emulatorov a programov nez na Windows mobile ;) Symbian je plnohodnotny otvoreny OS...a ja nanho nedam dopustit presne tak moje slova :D akorát to nemumim tak pěkně popsat :) kec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Že bych šel na serii Nokia N70 No ale zase 3pix je 3pix než 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Že bych šel na serii Nokia N70 No ale zase 3pix je 3pix než 2 jj, n70 ber, dá se koupit olem 7mi litrů a jedou na něm mimojiné n-gage hry (některý) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 JJ Symbian is best já mám NOKIA N-GAGE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 JJ Symbian is best já mám NOKIA N-GAGE i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 zajimave je ze kolik lidi vcetne me a znamych ma N-Gage a pritom je pokladan za neuspesny :? ale co ja vim tak ho ma pekny kotel lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 JJ Symbian is best já mám NOKIA N-GAGE i já Typek, chces super stranky pro N-gage sorry za spam je to ale i pro symbianove telefony :oops: www.ngageclub.ic.cz :oops: jsou to stranky meho spoluzaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 a tady je este jedno foto..tohohle hajzla sem prodal abych si moch koupit PSP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 To má symbian UIQ je s tim bych chtel pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Nokia 6131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 a tady je este jedno foto..tohohle hajzla sem prodal abych si moch koupit PSP ;) to ve prostřej je stejně nejhezčí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaSiL* Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Měl jsem N-GAGE potom SE P900 s gps, a ted mam siemens A50 :( Ale na vanoce bude N70 nebo N72 tak uz se tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpw Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 6230i a možná budu mít 6280 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italiamaniak Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 SonyE w800i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italiamaniak Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 ale je to můj 20 :D :D , prostě rád měním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 SE K510i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 já budu mít k vánocům SE W810i tak se už těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.