PeterCent Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Tak včera som si pořídil SE P990i mazec foun !!!! No prostě něco pro mě ani velký ani malý...dotykovej displej...nádhera..hned sem tam šoupnul 2 GB kartu a valím ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Mam W810i - nejviiiic, v zakladu 512mb karta.. rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Mám Nokia N-gage QD a 7610 k tomu karty 256MB+1GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 nokia 9300 prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Qtek 8500 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Mám se k800i ale čekám na Apple iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 ja mam motorolu V3 dost hlupy mobil ale aspon je pekny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 mam d750 se softverem z w800 a plno patchi ale ten mně ted nezajímá :( :( ratši bych psp...budu si ho kupovat až tak v květnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 OT: Jak se da zjistit mobilova emajlova adresa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 ja mam N70 .. docela spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 Tak včera som si pořídil SE P990i mazec foun !!!! No prostě něco pro mě ani velký ani malý...dotykovej displej...nádhera..hned sem tam šoupnul 2 GB kartu a valím ! :D hmm zaaavidim....kdes na to vzal prosimte? :D ja chci se M600 ale nevim nevim kde vzit 10000 palackejch :D ...no uvidim...zatim at zije K700.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 MÃM D750i a je to nej mobil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 OT ale co říkaté N5300 XpressMusic...myslíte že si ho mám koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 OT ale co říkaté N5300 XpressMusic...myslíte že si ho mám koupit? no jestli to je ten vysouvaci tak asi takhle....ma ho spoluzacka a mel sem ho v ruce a nejak nevim ale menu se mi nelibi...tohle nokiacky prostredi proste nemam rad, pismenka nahusteny na sobe a tak dal....jinak hraje paradne ty repraky hrajou fakt super....kam se hrabe psp.....tohle fakt hraje vyborne....jinak je to takova plastova krabicka no....nic co by me chytlo za srdce...ale je to jenom muj nazor.... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolb Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 Já mám Sony Ericsson W810i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloo Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 SE K750i docela dobrej mobil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 OT ale co říkaté N5300 XpressMusic...myslíte že si ho mám koupit?Já bych do nej šes třeba sem ted bez iPodu jedu na hory a mám helmu giro se sluchatkama a musim tam mit jack no ale ten sony ericsson 800i nemá takže sem si musel koupit resukci ale zase ta nokie by se mi ted hodila no bej tebou jdu do nípokud si potrpíš na muzuce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Nokia N93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 OT ale co říkaté N5300 XpressMusic...myslíte že si ho mám koupit? no jestli to je ten vysouvaci tak asi takhle....ma ho spoluzacka a mel sem ho v ruce a nejak nevim ale menu se mi nelibi...tohle nokiacky prostredi proste nemam rad, pismenka nahusteny na sobe a tak dal. No hele každej má rad neco jinaho já mám mob od vodafone a oni si zmenily okonky na svoje cervene sem myslel že si predelam v servisu Fw ale nakonec sem si zvikl a ani mi to nepride ze je tam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Tak včera som si pořídil SE P990i mazec foun !!!! No prostě něco pro mě ani velký ani malý...dotykovej displej...nádhera..hned sem tam šoupnul 2 GB kartu a valím ! :D hmm zaaavidim....kdes na to vzal prosimte? :D ja chci se M600 ale nevim nevim kde vzit 10000 palackejch :D ...no uvidim...zatim at zije K700.... pučil sem si od otce náký benefit body...takže mě vyšel od O2 na 6 000 takže krása....ten telefon miluju !!! :D etě mám NG QD a 9210 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4DD M4XX Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 n6230 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokia6260 Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 nokia 6260 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 OT ale co říkaté N5300 XpressMusic...myslíte že si ho mám koupit? no jestli to je ten vysouvaci tak asi takhle....ma ho spoluzacka a mel sem ho v ruce a nejak nevim ale menu se mi nelibi...tohle nokiacky prostredi proste nemam rad, pismenka nahusteny na sobe a tak dal. No hele každej má rad neco jinaho já mám mob od vodafone a oni si zmenily okonky na svoje cervene sem myslel že si predelam v servisu Fw ale nakonec sem si zvikl a ani mi to nepride ze je tam mám ale tak to jasne...ja sem jenom rikal svuj nazor na ten telefon...nejak nokie nemam rad....zvyk sem si uz na ty sonyericssony a krasa....menu a to vsechno.... :D supeer.... to petercent: ja mel chvili P900 a do ty P990 bych sel hned....fakt zavidim.... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 OT ale co říkaté N5300 XpressMusic...myslíte že si ho mám koupit? no jestli to je ten vysouvaci tak asi takhle....ma ho spoluzacka a mel sem ho v ruce a nejak nevim ale menu se mi nelibi...tohle nokiacky prostredi proste nemam rad, pismenka nahusteny na sobe a tak dal. No hele každej má rad neco jinaho já mám mob od vodafone a oni si zmenily okonky na svoje cervene sem myslel že si predelam v servisu Fw ale nakonec sem si zvikl a ani mi to nepride ze je tam mám Kup si 3250 express music. symbian je symbian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Mel jsem K750i, ale prestal mi nejak vyhovovat, tak jsem si chtel poridit P990i, ale kvuli tomu, ze ma symbiana jsem si ho nekoupil, tak jsem si poridil Asus P525 s WM5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.