flY1 Odesláno Květen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2006 N Gage QD--reklamace--4500 CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2006 Nokia 6230i... a dnes odešla :( krám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 Nokia 6230i... a dnes odešla :( krám Co s ní. Oproti symbainu jsou to neschopný telefony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosssss Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 3100 :D :D :D ale je to moj 32 mobil v poradi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červen 2, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 Pridavam se k EvilSta, neni tak dlouho co sem mel 6230, ted mam N70 akorat jsem linej si uz koupit tu GB kartu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2006 Nokia 6230i... a dnes odešla :( krám Co s ní. Oproti symbainu jsou to neschopný telefony. chceš si zavolat,jit na internet,přečíst e-mail - resetuje se a mázne se galerie... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2006 Nokia 6230i... a dnes odešla :( krám Co s ní. Oproti symbainu jsou to neschopný telefony. neschopnej krám :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2006 Ja mam svoje MDA 1 Od eurotelu!!!Sice je trochu větší ale jinak nema chybu!!!Karty.net,e-maily,filmy,hudbu,sms,volani!!!Tohle zvladne.Ale stejne chci PSP- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Červen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2006 Já mám stařičkou Nokii 7650,ale už pokukuju po nějaké nové Nokii,asi 6280.Nejsem ale ještě rozhodnutý,protože bych radši něco slušného z řady N a pak jsem uvažoval i nad MDA,ten ale jede na Windowsech :| . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2006 MDA Vario Ti mozem jedine doporucit...tam je len problem, ze na Symbian mas viac dostupneho softu. Ale na Windows mobile ako system nemozem povedat nic zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 ja mam nokia 3250 mazecek mobilek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Červen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2006 Philips Savy - Siemens C35i - Nokia 6210 - Siemens MC60 - Philips 355 - Nokia 7650 - Nokia N-gage a ted uvažuju nad SX1 :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2006 SX1 je snad kult ! :) najlepsie co kedy zo Siemensu vyslo a podla mna najkrajsi telefon. Skoda, ze mi odisla zakladna doska :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Červenec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2006 já mám SE D750 se softem z W800. SE rulez - je to můj 11. Sony (Ericsson) Sony je best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 JJ souhlasim SE je ta nej znaka co může bejt.. už jenom to slovo SONY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 n-gage , je uplne v prdeli vubec nehraje zvuk , kupuju neco novyho asi N73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Kup si N91 kámoš jí má a je to PECKA telefnon.. o JEho 4Gb HDD nemluvě mp3 na tom hrajou suprově a ten grafickej displej..Špica..ale osobně doporučuju W800i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 Mam asi 2 tyzdne SE W 810, ale ma ti sraci co vyrabaju mobili trochu seru. a hlavne aj tí co ich predavaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 JJ souhlasim SE je ta nej znaka co může bejt.. už jenom to slovo SONY :D Si ještě nepoznal symbian.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 sem si dneska udělal radost SE W 810 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2006 No to teda jo a nechces udelat radost i me? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 No to teda jo a nechces udelat radost i me? :Dradost ti můžu udělat tím, že ti pošlu jeho fotku :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 JJ souhlasim SE je ta nej znaka co může bejt.. už jenom to slovo SONY :D Si ještě nepoznal symbian.................. tak tak, 8) SE su super telefony, ale otvoreny operacny system je predsa len niekde inde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 tak tak, 8) SE su super telefony, ale otvoreny operacny system je predsa len niekde inde. Sice pravda ale od té doby co mám PSP tak n-gage slouží jako obyčejný telefon..... a je tak trochu k ničemu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červenec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2006 No, ale symbian Ti ponuka predsa ovela viac moznosti ako len zabavu a hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.