Kořas Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 Me na ostatnich nezalezi at si rikaj co chtej, na PSP stejne nemaj :lol: a co mam ja za mobil do toho jim je hovno, a moji opravdovi kamosi vedej ze PSP je nej!A nejaky mobil je spolu s PSP na nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 Me na ostatnich nezalezi at si rikaj co chtej, na PSP stejne nemaj :lol: a co mam ja za mobil do toho jim je hovno, a moji opravdovi kamosi vedej ze PSP je nej!A nejaky mobil je spolu s PSP na nic :)mě nejde ta wase stranka na ten casak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 Me na ostatnich nezalezi at si rikaj co chtej, na PSP stejne nemaj :lol: a co mam ja za mobil do toho jim je hovno, a moji opravdovi kamosi vedej ze PSP je nej!A nejaky mobil je spolu s PSP na nic :)mě nejde ta wase stranka na ten casakJa vim, resime to :x ale my to spravime :wink: (doufam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 Mobil je dobrý na ICQ a na focení výstřihů holkám :) na vše ostatní je tu MasterCard :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Na co Hi-Tech mobil kdyz na vsechno mam PSP :lol: :lol: a na volani a na SMS mam svyho strayho Siemense M65 :lol: jj presne ja mam taky psp na vsechno (pak jeste pc ;)) a staci mi siemens c65 tak co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 Me na ostatnich nezalezi at si rikaj co chtej, na PSP stejne nemaj :lol: a co mam ja za mobil do toho jim je hovno, a moji opravdovi kamosi vedej ze PSP je nej!A nejaky mobil je spolu s PSP na nic :)mě nejde ta wase stranka na ten casakUz zase jede (sry OT) :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Tak mam novy SE w800i...Je to super telefon a ma hroznou radost.Ale potreboval bych s necim poradit.Pokud tu nekdo ma nejakyho novyho SE tak at se ozve pls...cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razer Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Motorola Razr V3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Tak mam novy SE w800i...Je to super telefon a ma hroznou radost.Ale potreboval bych s necim poradit.Pokud tu nekdo ma nejakyho novyho SE tak at se ozve pls...cau No gratuluju, to Ti chválím :) :wink: . Super telefon, kdybys chtěl poradit, písni, nebo mrkni sem :wink: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 NOKIA 6230 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Hele co poradte SE w810I NEBO SE V630i a pak Nokie N70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Mobilny telefon na TELEFONOVANIE a na SMSkovanie. To by malo stacit. Vsetko ostatne mas v PSP tak nevidim dovod kupovat mobil za 5000Kc. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Hele co poradte SE w810I NEBO SE V630i a pak Nokie N70NOKIE 3310 staci :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Mobilny telefon na TELEFONOVANIE a na SMSkovanie. To by malo stacit. Vsetko ostatne mas v PSP tak nevidim dovod kupovat mobil za 5000Kc. :wink: okrem fotoaparatu, vraj ten PSPckovy je len 1.3 MPX!! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpw Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 6230i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Mobilny telefon na TELEFONOVANIE a na SMSkovanie. To by malo stacit. Vsetko ostatne mas v PSP tak nevidim dovod kupovat mobil za 5000Kc. :wink:Jo to je sice pravda ale odnas ze školy mám já a jeden kluk psp takže například posilaní tapet z psp do psp naní možne (možna s Dolnikem 05) ale zase v lete nosím kratase a tam se mi nic nevleze až na mob a kliče já teda použivám psp na hraní a ted filmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest sperminator Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 K750i->tunning firmware=W800i+tuning menu+HPM-70+1Gb_MSPD=libovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Já mám MDA compact a mrtě moc spokojenost. WM 2003, 1GB SD, 412MHz, 64 MB RAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashod Odesláno Srpen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2006 Já mám Palmone Treo 650 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 mobili jsem casto menil a mel jsem takove ty stredni az lepsi telefony..ale od te doby co amm PSP jsem mel nokii 5210 a ted nokii 3310 a staci..skoro vubec ten mobil nepouzivam ale co tedka HODNE chci je starsi nokia 3300 novou totiz jiz bohuzel nesezenu..tu jsem mel driv a az na poruchovy tlacitka je to suprovej mobil..skvele se na nem pise atd..jenze nemuzu ho levne sehnat no..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulaak Odesláno Srpen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2006 T630 :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 MDA Compact, ktery nahradil ukradenou 6600 :evil: Ten "telefon" co se tyce aplikaci docela sebral PSPcku vitr z plachet, na vsemozne readery, MP3 a dalsi programky je jednoznacne lepsi nez PSP. Karta se vsak obraci kdyz se podivam na hry. Co se tech tyce tak "spickove" PocketPC hry sotva dosahuji kvalit beckovych PSP titulu o grafice radeji ani nemluvit. Spolu vsak tvori dokonaly mobilni par :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 SonyEricsson W800i+1GB Memory Stick Pro Duo+přídavný blesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 Ja jsem temer dvoulety a maximalne spokojeny user nokia ngage-ten prvni.Symbian mi prirostl k srdci a i kdyz je to placka ma spousty ale spousty vychytavek a softwaru. Nektery hry na ngage jsou perfektni: Hih Seize Pathway to Glory 1,2 Wormsy Pandemonium Colin McRay Rayman atdatdatd. Ja nechci zadnej jinej. Kddyz jsem jel s kamosema na Praded na snowboard, tak jsem nechtel brat psp...hmm nahral jsem si 200Mb Mp3 do gage a prehodil kossy porta z psp do ngage a uz jsem si to sinul :) symbian is bombasticC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 momentalne mam rozbitou 3310ku :D :D..mel jsem mit tedka tu 6280 nebo 3300 jenze misto toho setrim penizky na mikropajku takze.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.