socka Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 cawte mam psp fw 6.20 a neviem ako ho mam flashnout poradite mi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Já už fakt nemám slov, to je zbytečný se rozčilovat, sakra chlape to jsi tak ani nechci říkat co, že neumíš vyhledávat na internetu, že se nemůžeš podívat do sekce tutoriály, kde je to téma hned jako první nebo druhé. http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-b10-aktualizace-5-2-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socka Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Postup pro FW 6.20-dočasně, permanentně Spoiler DOWNLOAD Custom Firmwaru: DOČASNĚ 1)Složku "PROUPDATE" a "FastRecovery" z RARu přesuňte do ms0:/PSP/GAME (ms0=vaše karta) 2)Spusťte program (instalátor) (PROUPDATE) 3)Stiskněte X a po nainstalování stikněte znovu X Hotovo, pokuď se vám CFW zruší spusťte FastRecovery které vás vrátí do menu XMB (Menu PSPéčka) se spuštěným CFW. Takto opakujte vždy když se vám vypne úplně PSP (Vypadnutí baterie, vybití atp.) PERMANENT CFW: 4) Složku "620PRO_Permanent" z RARu přesuňte do ms0:/PSP/GAME (ms0=vaše karta) 5) Spusťte Permanent Installer a řiďte se podle pokynů 6) U otázky zda chcete testnout vshmain a zamezit Bricku stiskněte X (Doporučeno). Pokuď se tak stane a program vás vrátil do XMB v pořádku a spustíte Permanent Patch znovu a tentokrát zmáčknete O při testu. A DAlej neviem co ked us so mto spravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socka Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 dal som si tama hru vo formate CSO a vypisuje mi tam ze corupted data...a ked dam selesc mamm tam ze psp VHS menu a tam mam taked blbosti tam nemam stim nic robit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Podívej se do system setting -> system information zda tam máš vůbec to cfw 6.20, pak by mě třeba napadlo jestli ta hra stále není v raru, klikni na ni pravým tlačítkem a vyber vlastnosti a zkontroluj koncovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socka Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 mam v 6.20 pro-B10 ..a to cso namam ani wo winrari to mi stiahlo nieku blbost ...a druhu hru co som si stiahol ISO tak tam otvorim winrar a mam tam viacej zloziek a nwm co stim .....vytvoril som si zlozku v PSP/game a do tej zlosky som nakopiroval tu hru a pise mi to stale corupted data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BALOJ Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Kopíruješ ty hry blbě kámo. Patří do složky ISO na kořeni tvé karty a vůbec ne do PSP/GAME. A ISO a asi i CSO soubory se WinRARem dají rozbalit, ale to ty dělat nemáš. Potřebuješ prostě ISO nebo CSO soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socka Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 usz mi to ida dakujem setkym co mi pomohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
socka
cawte mam psp fw 6.20 a neviem ako ho mam flashnout poradite mi ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.