Prologer Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Mám problém s PSP 2004. Po přehrání FW se mě PSP zeptalo, zda chci reboot. Dal jsem ANO a od té doby po startu jen černá obrazovka. Mám PSP 2004 a číslo pod baterkou je 8C. Mohu to udělat nějak sám nebo musím do servisu? Případně do jakého? Předem díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Ahoj, bohužel sám už nic nezmůžeš, protože máš PSP s novou deskou, na kterou nejde použít pandora, takže bych to PSP odnesl do servisu přímo k Sony, pokud bydlíš v Praze, tak do jejich centrálního servisu na Chodově. Pokud máš PSP v záruce, tak ti ho vymění zadara, pokud ne, tak tě oprava bude stát cca 15000Kč Edit: Omlouvám se, připletla se mi tam jedna mrška 0 navíc, takže to je za 1 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prologer Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Tak to nejsou moc dobré zprávy :( Neuměl by to tady na fóru někdo levněji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Vzhledem k tomu že desku seženeš (použitou) tak za 800-1000 a práce taky něco stojí tak o moc levněji to nejde. Kup si raději jiný psp s prasklým displejem, displeje prohoď a tohle pošli dál do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prologer Odesláno Duben 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Zjistil jsem, že by PSP mělo být v záruce. Takže stačí zajít přímo do PSP servisu nebo spíše do prodejny (koupeno v Tesco)? A zjistí v servisu, že závada je způsobena přehráváním FW? Nebudou dělat problémy? Díky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Prologer
Mám problém s PSP 2004.
Po přehrání FW se mě PSP zeptalo, zda chci reboot. Dal jsem ANO a od té doby po startu jen černá obrazovka.
Mám PSP 2004 a číslo pod baterkou je 8C.
Mohu to udělat nějak sám nebo musím do servisu? Případně do jakého?
Předem díky za rady!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.