Prologer Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2012 Mám problém s PSP 2004. Po přehrání FW se mě PSP zeptalo, zda chci reboot. Dal jsem ANO a od té doby po startu jen černá obrazovka. Mám PSP 2004 a číslo pod baterkou je 8C. Mohu to udělat nějak sám nebo musím do servisu? Případně do jakého? Předem díky za rady! Citovat
0 Martin2412 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2012 Ahoj, bohužel sám už nic nezmůžeš, protože máš PSP s novou deskou, na kterou nejde použít pandora, takže bych to PSP odnesl do servisu přímo k Sony, pokud bydlíš v Praze, tak do jejich centrálního servisu na Chodově. Pokud máš PSP v záruce, tak ti ho vymění zadara, pokud ne, tak tě oprava bude stát cca 15000Kč Edit: Omlouvám se, připletla se mi tam jedna mrška 0 navíc, takže to je za 1 500,- Citovat
0 Prologer Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 16, 2012 Tak to nejsou moc dobré zprávy :( Neuměl by to tady na fóru někdo levněji? Citovat
0 Raczek Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2012 Vzhledem k tomu že desku seženeš (použitou) tak za 800-1000 a práce taky něco stojí tak o moc levněji to nejde. Kup si raději jiný psp s prasklým displejem, displeje prohoď a tohle pošli dál do světa. Citovat
0 Prologer Odesláno Duben 21, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 21, 2012 Zjistil jsem, že by PSP mělo být v záruce. Takže stačí zajít přímo do PSP servisu nebo spíše do prodejny (koupeno v Tesco)? A zjistí v servisu, že závada je způsobena přehráváním FW? Nebudou dělat problémy? Díky za info! Citovat
Otázka
Prologer
Mám problém s PSP 2004.
Po přehrání FW se mě PSP zeptalo, zda chci reboot. Dal jsem ANO a od té doby po startu jen černá obrazovka.
Mám PSP 2004 a číslo pod baterkou je 8C.
Mohu to udělat nějak sám nebo musím do servisu? Případně do jakého?
Předem díky za rady!
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.