corvikk Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 FUP FUP a stále FUP, zjisti si co to je a jak zkur.. nízkej je u českejch operátorů Citovat
Rhapsomanijak Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 tak Vitu využívám na sms hodně :D (dostanu sms a pak z internetu pošlu zadarmo) ,ale bylo by opravdu skvělé posílat sms a telefonovat přímo. Kdyby se povedlo třeba i do budoucna volat a posílat sms přímo z vity tak bych byl fakt rád že mám 3G :) protože takhle ten potencial 3G využiju ještě víc Edit: jinak co se týče signálu tak zatím skoro všude v pohodě. Tam kde nebyla 3G tak je aspoň 2G a to komunikaci zvládne (to je odskoušené) Citovat
kafry Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Proč vlastně toto všechno.???? Všimli jste si že se vita zahřívá.Co tak nejakou aplikaci na zimu.Dáš vitu do rukavic a ejhle hned bude teplíčko,přeci nebudeš hrát se zmrzlíma rukama? :-) A nedo si přihřát kávičku,co? :-) Lidi neblbněte. PS3 taky nepoužíváte jako stolní PC i když by to šlo. Mobil máte každý(foto,mp3,internet,navigace,video) nehme Víťu si hrát hry....... Citovat
AlexXx Odesláno Duben 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Proč vlastně toto všechno.???? Všimli jste si že se vita zahřívá.Co tak nejakou aplikaci na zimu.Dáš vitu do rukavic a ejhle hned bude teplíčko,přeci nebudeš hrát se zmrzlíma rukama? :-)A nedo si přihřát kávičku,co? :-) Lidi neblbněte. PS3 taky nepoužíváte jako stolní PC i když by to šlo. Mobil máte každý(foto,mp3,internet,navigace,video) nehme Víťu si hrát hry....... co to je za sračku? :D Je mi úplně jedno, co chceš ty. Záleží, jak věc přijmout lidé. ;) Citovat
kafry Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2012 Klííííd kámo. Jenom názor. (nevím jestli je technicky možné volat přes 3G když to operátor používá na data,ale asi jsem to celé nepochopil.Ještě že mám mobil) :-D A hned si někam zavolám,třébáááá......................... :-) Citovat
shit Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2012 vzdyt tam je uplne normalni simka jak v kazdym mobilu, proc by pres to nemohlo jit volat? (kdyz bude prislusny sw)) Citovat
AlexXx Odesláno Duben 21, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 21, 2012 protože není potřebný HW není potřebný HW? že to neutáhne nebo co? :D jasně že to nemá HW jak telefon... Citovat
kafry Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2012 Tak že sis odpověděl. To bylo jen pro ty co neví že 3G není GSM. O utáhnutí tu vůbec nejde,já provozuju datový hovor i přes EDGE a jde to. Citovat
shit Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2012 A kdyz vyslo uz skype tak je problem vyresen... Citovat
AlexXx Odesláno Duben 26, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 26, 2012 A kdyz vyslo uz skype tak je problem vyresen... nene...potřebuji někoho, kdo to testne. Takže, hlási se někdo? :D Citovat
shit Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2012 nene...potřebuji někoho, kdo to testne. Takže, hlási se někdo? :D jak testnou? muzu klidne zkusit pokud to bude v mich silach :) Citovat
AlexXx Odesláno Duben 26, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 26, 2012 tak kvalitu hovorů, jestli je možnost volat přes kredit na telefon, psaní sms. Funguje 3G příjem v nějakém spánkovém režimu? Citovat
xendry Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2012 Jak sem si to četl .....máš AlexXx vůbec Vitu ? Citovat
AlexXx Odesláno Květen 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 Jak sem si to četl .....máš AlexXx vůbec Vitu ? hm...nemám? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.