Dallasek Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Zdar bejci takže vám to jede i na LT2.0?? DS máte poslední verzi?? a ještě jedna věc vymazali jste nainstalované hry s HDD a pak znovu nainstalovali?? a jede to??? Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 paráda,to jsem potřeboval vědět :) už jsem chtěl zase nějakou hru ze třetího pohledu,navíc 2 sv válka,takže není co řešit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Tak se pochlubte, kdo již dostal "vůdce"? :) Já se na to chystám k večeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafio Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 tak ja us jsem to dojel do konce cca po 6 hodinach ale jeto spicozni hra bavilame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Tak se pochlubte, kdo již dostal "vůdce"? :) Já se na to chystám k večeru Sry,ale každý nemá čas sedět u xboxu 10 hodin denně,já jsem si odehrál zatím snad 3 mise. Edit:To s tím vůdcem,nemá to být náhodou až v přídavném DLC?Viděl jsem objednávku na tuhle hru a odstřelování vůdce bylo jako bonus na DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 zatím to vypadá na dobrou hru,uvidíme,jak se to vyvrbí dál8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 a jak vypadá grafika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 a jak vypadá grafika? Crysis 2 to není, ale hratelné to je příjemně, rozhodně to není nic škaredého a autoři pěkně vystihli atmosféru Berlína 1945 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 zatím sem spokojen,dost se mi líbí ty animace,jak nějakému skopčákovi třeba ustřelíš koule :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Je grafika lepší jak v demu , tam se mi to moc nelíbilo , prišlo mi to že hra nema ani 2AA a rozlišení je tak možná 544p ... což nehorazně zubatilo na vzdálených objektech ... Což ani u sandbox-oveho Prototype 2 není to vyhlazování tak příšerný jako v demu Sniper Elite V2... jak je na tom Full verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Zatím první dvě mise pěkný, grafika celkem nad mé očekávání ale bojím se,že to bude stereotypní až do konce takže hru zapnu jen když mám náladu rozrdit skopčákům různý části těla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Tak grafika mi přijde naprosto totožná jak z demoverze,co tady zase klábosíte.Stereotyp to je,a těžkej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 mi se to náhodou hodně líbí,mě nebaví moderní konflikty ale hezky 2 sv.,sem rád,že konečně někdo udělal hru v tomto stylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Je to fajne,takovy prumer.Ale zas ma plus obdobi druhe svetove,stealth akce taky paradni.Horsi to uz je s ai a docela hodne kratke,jinak jsem se skvele bavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 ehm takze kdyz upravujes hru z lt3 na lt2 urcite si nenech update udelat.Pokud instalujes ,hadr ti to neprecte a bude psat neauthorizovany disk ,tak diky za skvelou radu ze to jede.Jo jede ale z hadru uz nic nezahrajes na tomhle dashi krom sniper elite.Takze opravdu diky cau.Co ted hrat mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 ehm takze kdyz upravujes hru z lt3 na lt2 urcite si nenech update udelat.Pokud instalujes ,hadr ti to neprecte a bude psat neauthorizovany disk ,tak diky za skvelou radu ze to jede.Jo jede ale z hadru uz nic nezahrajes na tomhle dashi krom sniper elite.Takze opravdu diky cau.Co ted hrat mam... Ježiš co ty tady řešíš?jede to uplně normálně,co tady meleš nějaký úpravy z lt3 na lt2? Zas nějakej koumák plašil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 http://iknowsomething.com/xbox-360-how-to-fix-failed-to-authorize-disc-game-error/ pokud si das das 14719 tak z hadru nezahrajes zadnou xgd3 hru,pokud nenapalis pomoci ihas.Ja upravoval iso aby to jelo na lt 2.0(lt3. ma stejny problem pokud neprovadis ihas) a vypaloval truncate formou ,takze pokud si das tenhle novy dashboard,tak uz moc nezahrajes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 http://iknowsomething.com/xbox-360-how-to-fix-failed-to-authorize-disc-game-error/ pokud si das das 14719 tak z hadru nezahrajes zadnou xgd3 hru,pokud nenapalis pomoci ihas.Ja upravoval iso aby to jelo na lt 2.0(lt3. ma stejny problem pokud neprovadis ihas) a vypaloval truncate formou ,takze pokud si das tenhle novy dashboard,tak uz moc nezahrajes. Avšak to je vcelku logické pálit XGD3 hry přes ihas vypalovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 sniper elite V2 ovšem není xgd3 ale xgd2 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 sniper elite V2 ovšem není xgd3 ale xgd2 :roll: Však ano,nevím co ten lump tady řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Rikam ze sniper elite funguje diky tomu ze chce novy dash a je to xgd2 ale xgd3 hry nainstaluji a z hardisku hrat nejde.Diky novymu dashi,moje chyba ze jsem si neprojel driv o ihas.To je cely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Rikam ze sniper elite funguje diky tomu ze chce novy dash a je to xgd2 ale xgd3 hry nainstaluji a z hardisku hrat nejde.Diky novymu dashi,moje chyba ze jsem si neprojel driv o ihas.To je cely. Mě přišla Ihas mechanika včera,nešel mi zaklínač,po vypálení přes Ihas vše maká jak má,dobrá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.