Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sniper Elite V2

PauL cZ

Recommended Posts

Tak se pochlubte, kdo již dostal "vůdce"? :) Já se na to chystám k večeru

Sry,ale každý nemá čas sedět u xboxu 10 hodin denně,já jsem si odehrál zatím snad 3 mise.

Edit:To s tím vůdcem,nemá to být náhodou až v přídavném DLC?Viděl jsem objednávku na tuhle hru a odstřelování vůdce bylo jako bonus na DLC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je grafika lepší jak v demu , tam se mi to moc nelíbilo , prišlo mi to že hra nema ani 2AA a rozlišení je tak možná 544p ... což nehorazně zubatilo na vzdálených objektech ... Což ani u sandbox-oveho Prototype 2 není to vyhlazování tak příšerný jako v demu Sniper Elite V2... jak je na tom Full verze

Odkaz ke komentáři

ehm takze kdyz upravujes hru z lt3 na lt2 urcite si nenech update udelat.Pokud instalujes ,hadr ti to neprecte a bude psat neauthorizovany disk ,tak diky za skvelou radu ze to jede.Jo jede ale z hadru uz nic nezahrajes na tomhle dashi krom sniper elite.Takze opravdu diky cau.Co ted hrat mam...

Odkaz ke komentáři

ehm takze kdyz upravujes hru z lt3 na lt2 urcite si nenech update udelat.Pokud instalujes ,hadr ti to neprecte a bude psat neauthorizovany disk ,tak diky za skvelou radu ze to jede.Jo jede ale z hadru uz nic nezahrajes na tomhle dashi krom sniper elite.Takze opravdu diky cau.Co ted hrat mam...

Ježiš co ty tady řešíš?jede to uplně normálně,co tady meleš nějaký úpravy z lt3 na lt2?

Zas nějakej koumák plašil.

Odkaz ke komentáři

http://iknowsomething.com/xbox-360-how-to-fix-failed-to-authorize-disc-game-error/ pokud si das das 14719 tak z hadru nezahrajes zadnou xgd3 hru,pokud nenapalis pomoci ihas.Ja upravoval iso aby to jelo na lt 2.0(lt3. ma stejny problem pokud neprovadis ihas) a vypaloval truncate formou ,takze pokud si das tenhle novy dashboard,tak uz moc nezahrajes.
Odkaz ke komentáři

http://iknowsomething.com/xbox-360-how-to-fix-failed-to-authorize-disc-game-error/ pokud si das das 14719 tak z hadru nezahrajes zadnou xgd3 hru,pokud nenapalis pomoci ihas.Ja upravoval iso aby to jelo na lt 2.0(lt3. ma stejny problem pokud neprovadis ihas) a vypaloval truncate formou ,takze pokud si das tenhle novy dashboard,tak uz moc nezahrajes.

Avšak to je vcelku logické pálit XGD3 hry přes ihas vypalovačku.

Odkaz ke komentáři

Rikam ze sniper elite funguje diky tomu ze chce novy dash a je to xgd2 ale xgd3 hry nainstaluji a z hardisku hrat nejde.Diky novymu dashi,moje chyba ze jsem si neprojel driv o ihas.To je cely.

Mě přišla Ihas mechanika včera,nešel mi zaklínač,po vypálení přes Ihas vše maká jak má,dobrá věc.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu