Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Liteon Kit (CK3 Probe + LT Switch)


teamferrari

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

LT switch už se nepoužívá a když se dobře podíváš, tuto položku na DX nelze koupit, protože je dočasně vyprodaná. Jenže na DX dočasně vyprodané znamená, že už to nikdy nebude možné koupit.

Na flashnutí Lite-On toho potřebuješ víc, nebo jiné vybavení. Já si na Lite-On netroufám, takže co přesně ti neporadím, vlastně by mě to taky zajímalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

1. X360USB PRO (pro flash všech mechanik, odpadají problémy s tuhnutím PC za použití VIA řadiče při pokusu uvést Liteonku do Vendor módu atd.)

2. CK3 Mini nebo CK3i (něco, čím se mechaniky napájí). Opět slouží pro napájení všech typů mechanik, nejen Liteon. Napájení pomocí Xboxu samotného nedoporučuju.

3. V případě, že od mechaniky nemáš DVD KEY anebo dummy.bin z předchozího flashnutí, tak ještě CK3 Probe III. S jejím použitím je jedno, jestli od své mechaniky máš nebo nemáš DVD KEY, jestli je v mechanice nahraný stock FW, nebo stará verze iXtreme anebo nejnovější LT+.

4. SW Jungleflasher.

To je vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takže shrnuto a podtrženo, musel by jsi na DX nakoupit X360USB PRO 1096,- CK3 Mini 345,- CK3 Probe III 355,-. Dohromady za 1796 Kč. Ovšem nikdo neví, jestli jsou to na DX originální TX produkty a jestli jejich funkčnost bude spolehlivá. drak3go ti na to určitě odpoví, že nejsou, protože je prodejce jejich produktů a navíc číňani jsou velcí kopírovači a napodobovači čehokoliv co se dá vyrobit a s kvalitou a funkčností si hlavu moc nedělají :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Tohle téma mluví za vše - http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=79081

Nechci tvrdit ani netvrdím, že tyto kopie pochází z DX, ale zcela jistě pochází z Číny. Jejich podoba je vůči originálům čím dál více podobnější, bohužel však pouze vzhledem a nikoliv funkčností.

P.S. U mě je záruka originality samozřejmá :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu