Dabel Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Mně to funguje, Tu a DLC jsem nahral pomocí contect manager. POkud to máš trial, musíš zapnout xbox live. Na offline ti to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Mě to nejede. Dabel: Daval sis to na externi nebo interni hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 aby vam to fungovalo tak musite mit nasledujici: You need a Online Profile (Use Modio or Horizon to change your profile) - You have to edit the launch.ini from dashlaunch looking like this liveblock = false livestrong = false fakelive = false a pak vam to pujde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Duben 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 [h=1]Xbox 360 Modding Tool ví nekdo jak funguje tento program?[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 nevim co s tim mate ale ja sem to jen nakopcil na disk, stahnul update a slape to a neni to zadnej trial :D:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Obsahuje to DLC kompletní češtinu ( komentář + texty ) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 ne jen komentar.. jinak texty jsou anglicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 expedition mod je dělo :D drtime to už 2 dny vkuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 co je ten expedition mod? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik008 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Nemohl by mi prosím někdo poradit, jak poznám správný TU? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 48304DEA esi máš CZ verzu tak je to toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amalka271 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 jak dostat to euro do xboxu přes flašhku aby se dalo hrát prosím mužete někdo poradit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik008 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Na flashku se vykašli :-). Připoj xko kabelem (PC - router - Xko), pusť si xexmenu, nastaví se ftp, jen zjistíš ip adresu. Potom Yaris Swap, nastavit upload po FTP... a tradá, hotovo. Sám jsem s tím včera válčil do dneška, snad to bude fungovat. Jen jsem zapnul, na víc jsem neměl čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 čaute jak dát DLC euro do hry přes flashku, mám rgh , hru sem nainstaloval na interní HDD ale ted nevím jak dál. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 porad dokola... normalne jsi v FSD otevres file manager a to dlc das do slozky content/16x0/cisla hry/00000002/ a tady das to dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 a to dlc mužu dát na fleshku normál nebo musím přes usb xtaf explorer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 to dlc das na flesku jedno kam.. stejne ho pak musis presunout na interni disk aby fungovalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laschik Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 aby vam to fungovalo tak musite mit nasledujici:You need a Online Profile (Use Modio or Horizon to change your profile) - You have to edit the launch.ini from dashlaunch looking like this liveblock = false livestrong = false fakelive = false a pak vam to pujde ;) kde prosím najdu ten launch.ini?? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safadi Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Profil live mam, TU taky a stejne to mam jako trial..tak uz fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laschik Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 ani já už nevím co proto mám víc udělat,abych nemel trial. profil online vytvořený, vše podle návodu "jak na DLC", napadá mě poslední věc, nemůže to být tím, že mám ještě DB 14699? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 ja mam to iste s tym DLC spravil som presne podla navodu jak na dlc a stale tam mam trial verziu nemohol by niekdo upnut neaky online profil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 uživatel krabbio to umí :) zkoušel jsem to taky ale špatně a pak mi poradil a jak na to. tak mu kdyžtak napiš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Tak si ctu tohle vlakno a vidim ze to tu skoro vsichni resi jak to rozjet aby to nebyl trial a dany tu pise ze to umim, ze vam poradim :) ja jen udelal podle navodu jak na avatary a dlc abych si muj profil zmenil na online... Poprve jsem to udelal spatne,profil mi psal corrupted ale na podruhe v klidu a z trialu je full... Ani launch.ini jsem nijak nemenil... Nekdo mi psal zpravu ze i po zmene profilu na online porad nic,pry to stahl znovu od nekoho jineho a ejhle to zaclo jit full. Nezda se vam komu to jde ze standartni kamera je z jineho uhlu?? Jakoby niz?? Zda se mi ze je niz a hur se mi hralo jak sem to zkousel. Asi si ji budu muset zmenit manualne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 jo ohledně té kamery.. kdyz sem to zapl tak sem si musel zapnout normal fifu abych videl jak tu kameru mam a musel nastavit stejne, protoze me se to hralo taky pekne napytel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Takze problem vyrieseny staci stiahnut toto dlc a uz vam nebude ukazovat trial verziu mam to odskusane http://jumbofiles.com/0cdxurh2217b http://jumbofiles.com/aqmt0p6sreiz http://jumbofiles.com/74kf2oxsnf6a http://jumbofiles.com/k1orsvupkf80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.