Benysek22 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Prosím Vás, může mi někdo jednoduše vysvětlit. Co přesně mám udělat, aby mi šlo DLC Euro 2012? Fifu 2012 mám překopírovanou na HDD v xboxu. Stažené DLC mám na flashce naformátované na exfat. Přesto po vložení flashky do konzole se nic neděje. Co s tím :)? Nejsem tolik znalý, potřeboval bych jednoduchej návod :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 doufám že máš RGH/Jtag :D pokud ano tak ty to dlc potrebujes na flesce naformatovane na fat32 a pres file manager ve freestyle dashboardu to nakopirujes na hdd1/content/16x0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benysek22 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Právě, že RGH/Jtag nemám, konzoli mám pouze klasicky upravenou, na flash LT 3.0. Tak co s tím ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 tak to nic :) bud musis mit RGH a pak nakopirovat pres flesku nebo si to muzes stahnout z live.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benysek22 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Díky, tak to je škoda a jinej způsob než Live není ? Nechci se s flashem vůbec připojovat. Ale pamatuju si, že jsem už z flashky něco instaloval. Nebo mimochodem jak to, že třeba k Mafii 2 DLC jsem nainstaloval a šlape ? :) Myslel jsem, že Euro bude na podobný bázi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 no leda ze by to byla krabicova verze normalne na dvd ale to pochybuju.. no k mafii si dlc nainstaloval dlc z dvd, protoze to takhle vyslo.. pokud by bylo tohle dlc take na dvd tak by to slo nainstalovat, ale v obchodech sem si ho nevsiml nikde tak nevim jestli je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Červen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 nevíte nekdo prosím vás jestli se dají nějak upravit nebo existuje update na soupisky ve v tym euro 2012? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 prosim poradil by me jak updetovat tu to hru euro mam videt ale kdyz na nej kliknu piseto ze vyzaduje aktualizaci mam v cestine prosim poradte jak updejtnout dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 čaute víte prosím někdo jaké je číslo složky pro verzi ENG. Chci si nahrát DLC. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 číslo složky zjistíš pomocí programu Yaris swap. v něm to dlc otevřeš, napišeš si to číslo a nakopirujes do te dané složky na hdd1/content/16x0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 nemáš odkaz na nějakej návod? Nikdy sem o tom neslyšel dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 tak sem zjistil v yaris swap číslo 45410967 a 00000002 , a v xboxu sem složku našel ale podsložka má číslo 0004000 a jsou v ní nějaká data už tak jsem ho tam nahrál a nic. Fifu mám nainstalovanou normál na interním HDD a spouštím z DVD. Nevíš co s tím prosím? Nemám tu složku 00000002 vytvořit ručně? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 ano tu složku 00000002 máš vytvořit ručne a do ní pak nakopíruješ ten obsah.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 dík už to mám v menu to euro ale ted to chce po mně tittle update a nevím kde ho stáhnu a jakou verzi pro to euro? Poradil bys mě please ještě s tímto? A ještě kam ho nahrát případně? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 máš anglickou verzi takže je to tohle ENG, NL, FR Version PAL/NTSC-J (Media ID 4ED903B6) zde si ho stáhněš podle levého sloupce Media ID http://www.xbuc.net/?searchString=fifa+12 a pak ho nakopirujes na flesku pres program horizon. a fleska musi byt ve formatu xboxu což je FatX a v dashboardu v memory settings ho normalne z te flesky presunes na pevnej disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 a kam na pevnej disk ? a v tom programu horizon musím neco nastavit speciálně a flashku naformátuju normálně pravou myšší formátovat a nebo zase přes nějaký program? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 tak sem stáhl, flashku naformátoval v programu horizon sem ho nahrál do složky tittle update a teď nevím kam s ním. Zkoušel sem ho dát do složky kde je dlc aji do složky tittle update a podsložky nějaké ke stávajícímu tittle updatu a když to nešlo tak starej sem smazal a nechal jen novej. Ale kam přesně to mám nahrát nevím jestli jsem vubec nahrával správně. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Psal sem flesku naformatovat v xboxu.. A pak zpustis ten horizon a jak pak zasunes tu flesku tak v tom programu napravo se ti ta fleska rozbali.. Ty z plochy chytnes to title update a presunes to na tu flesku a ono si to cestu najde Pak v xboxu v settings memorz najeedes na tu flesku, otevres a to dlc presunes na disk.. Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 kam na disk už to nemám nic společnýho s hdd1 kde mám fifu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 ne, tohle přesuneš v normálním dashboardu, otevres tu flesku a das move to hard drive.. klasika jak se kopiruje v NXE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 DÍK tak se povedlo ještě zkusím jestli to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 prosim kde najdu launch.ini musim propojit xko s pc nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.