Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 12 EURO dlc

Poxes

Recommended Posts

Prosím Vás, může mi někdo jednoduše vysvětlit. Co přesně mám udělat, aby mi šlo DLC Euro 2012? Fifu 2012 mám překopírovanou na HDD v xboxu. Stažené DLC mám na flashce naformátované na exfat. Přesto po vložení flashky do konzole se nic neděje. Co s tím :)? Nejsem tolik znalý, potřeboval bych jednoduchej návod :) díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Díky, tak to je škoda a jinej způsob než Live není ? Nechci se s flashem vůbec připojovat. Ale pamatuju si, že jsem už z flashky něco instaloval. Nebo mimochodem jak to, že třeba k Mafii 2 DLC jsem nainstaloval a šlape ? :) Myslel jsem, že Euro bude na podobný bázi :)

Odkaz ke komentáři

no leda ze by to byla krabicova verze normalne na dvd ale to pochybuju.. no k mafii si dlc nainstaloval dlc z dvd, protoze to takhle vyslo.. pokud by bylo tohle dlc take na dvd tak by to slo nainstalovat, ale v obchodech sem si ho nevsiml nikde tak nevim jestli je.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

tak sem zjistil v yaris swap číslo 45410967 a 00000002 , a v xboxu sem složku našel ale podsložka má číslo 0004000 a jsou v ní nějaká data už tak jsem ho tam nahrál a nic. Fifu mám nainstalovanou normál na interním HDD a spouštím z DVD. Nevíš co s tím prosím? Nemám tu složku 00000002 vytvořit ručně? Dík

Odkaz ke komentáři

máš anglickou verzi takže je to tohle ENG, NL, FR Version PAL/NTSC-J (Media ID 4ED903B6)

zde si ho stáhněš podle levého sloupce Media ID http://www.xbuc.net/?searchString=fifa+12

a pak ho nakopirujes na flesku pres program horizon. a fleska musi byt ve formatu xboxu což je FatX a v dashboardu v memory settings ho normalne z te flesky presunes na pevnej disk

Odkaz ke komentáři

tak sem stáhl, flashku naformátoval v programu horizon sem ho nahrál do složky tittle update a teď nevím kam s ním. Zkoušel sem ho dát do složky kde je dlc aji do složky tittle update a podsložky nějaké ke stávajícímu tittle updatu a když to nešlo tak starej sem smazal a nechal jen novej. Ale kam přesně to mám nahrát nevím jestli jsem vubec nahrával správně. Dík

Odkaz ke komentáři

Psal sem flesku naformatovat v xboxu.. A pak zpustis ten horizon a jak pak zasunes tu flesku tak v tom programu napravo se ti ta fleska rozbali.. Ty z plochy chytnes to title update a presunes to na tu flesku a ono si to cestu najde

Pak v xboxu v settings memorz najeedes na tu flesku, otevres a to dlc presunes na disk..

Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu