Krabbio Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Omg běže na live a chytíte bana :lol: Proč na live přece když máš RGH nebo flash můžeš hrát grátis přes XBSlink a žádný ban nehrozí :-) Proč platit MS za hrání online :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 lze to spustit přes FSD? Nebo se musí jenom přes XEX Menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Jenom přes XEX Menu a vypnout FSD jinak to nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Jenom přes XEX Menu a vypnout FSD jinak to nejede. Jak vypneš FSD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1982 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 pavel 1982 to sami proste dashlaunch ti to nepusti ten samej postup Funguje to pohodově..díkes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Taky jsem to musel jako člen RGH klubu rozjet pomocí daschlaunche. Vypadá to dobře, hraje se to dobře :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Hojte. Můžu se zeptat jestli to někdo zkoušel vypalovat pod Xbox Backup Creatorem s Topology LT 2.0 ?? Jestli to funguje ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Jenom přes XEX Menu a vypnout FSD jinak to nejede. je jedno jesi to pustis z dashlaunch xexmenu nebo fsd dulezity je pouze aby nebyl aktivni dashlaunch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 je jedno jesi to pustis z dashlaunch xexmenu nebo fsd dulezity je pouze aby nebyl aktivni dashlaunch Cim myslis ze to vsechno je?? Nejaka nova ochrana MS, nebo spatna verze COD? Kdyby to delalo do budoucna vic her tak staci aby neco pozmenili v FSD nebo launch.ini ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Až na problémy se spuštěním u RGH super řezba, oproti novému Medalu uplná paráda. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirNaq Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Jak se da vymazat ta slozka "system update? Diky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 dá se smazat pouze když převádíš přes xbox image browser, najedeš do překonvertované složky a tu složky system update smažeš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 zdravim a omlouvam se za trivialni dotaz. Kdyz spustim xbox tak mi nabehne FSD a pres neho spoustim hry.Poradil by mi nekdo prosim jak mam (krok za krokem) zrusit dashboard jak se tady pise.Dekuji Nasel jsem i xex menu ale nevim jaak ho spustit(nikdy jsem to nepotreboval)V nastaveni xex menu mam pouze moznosti jako pri hrach.Spustit, smazat,atd MAM RGH dash. 2.0.14719 Nikdy jsem s zadnou hrou nemel problem(hral jsem novou forzu,ACreed3) Predem moc dekuji KLidne muzete poslat PM abych neplnil zbytecne forum.Urcite se finan.odmenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Tak co na tu hru rikate? Me to teda prijde jako bezkonkurencne nejhorsi cod vubec. A to ma cod fakt hodne rad a na tento dil jsem se dost tesil. Ale hra na me pusobi fakt hrozne lacine. Grafika je v dnesni dobe podprumer a celkove to je takovy budgetovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Me to celkem bavi az na ty takzvane takticke mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) to jack68 Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem triss . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 zdravim a omlouvam se za trivialni dotaz.Kdyz spustim xbox tak mi nabehne FSD a pres neho spoustim hry.Poradil by mi nekdo prosim jak mam (krok za krokem) zrusit dashboard jak se tady pise.Dekuji Nasel jsem i xex menu ale nevim jaak ho spustit(nikdy jsem to nepotreboval)V nastaveni xex menu mam pouze moznosti jako pri hrach.Spustit, smazat,atd MAM RGH dash. 2.0.14719 Nikdy jsem s zadnou hrou nemel problem(hral jsem novou forzu,ACreed3) Predem moc dekuji KLidne muzete poslat PM abych neplnil zbytecne forum.Urcite se finan.odmenim Stáhni si Dash launch http://uloz.to/x8AbDtK/dash-launch-v3-03-zip ten nakopíruj na HDD a pak ho nainstaluj po restartu ti najede normálně FSD a zase si najeď přes správce souborů na ten již nainstalovaný Dash launch do adresáře Installer a klikneš na default.xex jak se ti otevře tak klikneš na ovladači 2 x tlačítko RB klikneš na Unload Dashlaunch pak na na Launch a na HDD si najdeš adresář s hrou a v ní klikneš na default.xex a jedeš .Zde je video kde on z dashlaunche nakonec vyskočí, ale to mě přijde zbytečný když to z něj jde spustit rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) Nevim jak je to mozny, ale me ta hra jde normalne jako vsechny hry z RGH z fsd. Nemusel jsem delat ani up dashlounche. Edit. Hra se po 10 minutach sekla a uz to nejde. Takze sorry za fail. Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem Electropunker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobaska Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 to triss:dekuji za navod.Pomohl.Chtel jsem se zeptat.Nekdo doporucuje mazat i system update.Ja ho nemazal a hra jede?Muze se neco pokazit?Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 to triss:dekuji za navod.Pomohl.Chtel jsem se zeptat.Nekdo doporucuje mazat i system update.Ja ho nemazal a hra jede?Muze se neco pokazit?Dekuji Není zač. Já třeba hry aktualizuju přes FSD, ale může se stát , že budeš chtít hrát přes XBSlink a budeš mít díky updatu novější verzi hry než hrajou ostatní, pak System update musí se vším všudy pryč.Jinak se mi nestalo, že bych měl se System updatem problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 chtel jsem se jeste zeptat na jednu vec. Kdyz Black Ops II dohraju tak me to hodi do originalniho dashboardu a nemuzu se vubec dostat do FSD jinak nez ze vypnu a zapnu xko..... ma tam nastaveny prave to, ze mi xko po zapnuti rovnou nabiha do FSD proto ho nemam vubec ve hrach v orignal dashi a mam tam jen xex menu..... neni nejaky jiny zpusob jak se dostat do FSD z originalniho dashe? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 chtel jsem se jeste zeptat na jednu vec. Kdyz Black Ops II dohraju tak me to hodi do originalniho dashboardu a nemuzu se vubec dostat do FSD jinak nez ze vypnu a zapnu xko..... ma tam nastaveny prave to, ze mi xko po zapnuti rovnou nabiha do FSD proto ho nemam vubec ve hrach v orignal dashi a mam tam jen xex menu..... neni nejaky jiny zpusob jak se dostat do FSD z originalniho dashe?Diky Ale když si jak píšeš v original Dashi najedeš do Xexmenu a zmáčkneš myslim tlačítko RB tak se ti zobrazí kořen disku ve kterym už si manuálně najedeš do FSD a klikneš na default.exe a mělo by ti to naběhnout da FSD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 jinak dashlaunch 3.04 venku a mel by resit problem s COD BO2 edit: muzu potvrdit funkcnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) Nainstalujte DashLaunch 3.04 a ten by mel uz tento problem resit :-) - fix CIV hook issue, may break some titles that use CIV (a gamy Call of Decay: Body Odor 2 now works) Aha eagle88 byl rychlejsi. Prosim tedy smazat Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 zde je ke stazeni http://dl.console.se/dash-launch-3-04/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dash-launch-3-04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.