Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty: Black Ops 2

DeSmond

Recommended Posts

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

zdravim a omlouvam se za trivialni dotaz.

Kdyz spustim xbox tak mi nabehne FSD a pres neho spoustim hry.Poradil by mi nekdo prosim jak mam (krok za krokem) zrusit dashboard jak se tady pise.Dekuji

Nasel jsem i xex menu ale nevim jaak ho spustit(nikdy jsem to nepotreboval)V nastaveni xex menu mam pouze moznosti jako pri hrach.Spustit, smazat,atd

MAM RGH dash. 2.0.14719

Nikdy jsem s zadnou hrou nemel problem(hral jsem novou forzu,ACreed3)

Predem moc dekuji

KLidne muzete poslat PM abych neplnil zbytecne forum.Urcite se finan.odmenim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim a omlouvam se za trivialni dotaz.

Kdyz spustim xbox tak mi nabehne FSD a pres neho spoustim hry.Poradil by mi nekdo prosim jak mam (krok za krokem) zrusit dashboard jak se tady pise.Dekuji

Nasel jsem i xex menu ale nevim jaak ho spustit(nikdy jsem to nepotreboval)V nastaveni xex menu mam pouze moznosti jako pri hrach.Spustit, smazat,atd

MAM RGH dash. 2.0.14719

Nikdy jsem s zadnou hrou nemel problem(hral jsem novou forzu,ACreed3)

Predem moc dekuji

KLidne muzete poslat PM abych neplnil zbytecne forum.Urcite se finan.odmenim

Stáhni si Dash launch

http://uloz.to/x8AbDtK/dash-launch-v3-03-zip ten nakopíruj na HDD a pak ho nainstaluj

po restartu ti najede normálně FSD a zase si najeď přes správce souborů na ten již nainstalovaný Dash launch do adresáře Installer a klikneš na default.xex jak se ti otevře tak klikneš na ovladači 2 x tlačítko RB klikneš na Unload Dashlaunch pak na na Launch a na HDD si najdeš adresář s hrou a v ní klikneš na default.xex a jedeš .Zde je video kde on z dashlaunche nakonec vyskočí, ale to mě přijde zbytečný když to z něj jde spustit rovnou
Odkaz ke komentáři

Nevim jak je to mozny, ale me ta hra jde normalne jako vsechny hry z RGH z fsd. Nemusel jsem delat ani up dashlounche.

Edit. Hra se po 10 minutach sekla a uz to nejde. Takze sorry za fail.

Upraveno uživatelem Electropunker
Odkaz ke komentáři

to triss:dekuji za navod.Pomohl.Chtel jsem se zeptat.Nekdo doporucuje mazat i system update.Ja ho nemazal a hra jede?Muze se neco pokazit?Dekuji

Není zač. Já třeba hry aktualizuju přes FSD, ale může se stát , že budeš chtít hrát přes XBSlink a budeš mít díky updatu novější verzi hry než hrajou ostatní, pak System update musí se vším všudy pryč.Jinak se mi nestalo, že bych měl se System updatem problém.

Odkaz ke komentáři

chtel jsem se jeste zeptat na jednu vec. Kdyz Black Ops II dohraju tak me to hodi do originalniho dashboardu a nemuzu se vubec dostat do FSD jinak nez ze vypnu a zapnu xko..... ma tam nastaveny prave to, ze mi xko po zapnuti rovnou nabiha do FSD proto ho nemam vubec ve hrach v orignal dashi a mam tam jen xex menu..... neni nejaky jiny zpusob jak se dostat do FSD z originalniho dashe?

Diky

Odkaz ke komentáři

chtel jsem se jeste zeptat na jednu vec. Kdyz Black Ops II dohraju tak me to hodi do originalniho dashboardu a nemuzu se vubec dostat do FSD jinak nez ze vypnu a zapnu xko..... ma tam nastaveny prave to, ze mi xko po zapnuti rovnou nabiha do FSD proto ho nemam vubec ve hrach v orignal dashi a mam tam jen xex menu..... neni nejaky jiny zpusob jak se dostat do FSD z originalniho dashe?

Diky

Ale když si jak píšeš v original Dashi najedeš do Xexmenu a zmáčkneš myslim tlačítko RB tak se ti zobrazí kořen disku ve kterym už si manuálně najedeš do FSD a klikneš na default.exe a mělo by ti to naběhnout da FSD .

Odkaz ke komentáři

Nainstalujte DashLaunch 3.04 a ten by mel uz tento problem resit :-)

- fix CIV hook issue, may break some titles that use CIV (a gamy Call of Decay: Body Odor 2 now works)

Aha eagle88 byl rychlejsi. Prosim tedy smazat

Upraveno uživatelem Anubis1
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu