ScoRPys Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 To nevím, já sem četl, že od 17:00 bude možno hru nainstalovat atd. a servery se pustí 00:01 15.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 nj jenže 17:00 SELČ v asii je o 7 hodin pulnoc dřiv :D proto amici se chteji logovat na evropske servry protože u nas servry pobezi a v americe tou dobou bude stale jeste 14.5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 aha aha, tak takhle sem to nezkoumal ...a asi to je jedno zatím, když nedostanu klíč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 nad tim že by klice nedosli ani nepremyslej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Jako já s ním mám zatím dobrý zkušenosti, ale včera sem mu psal mail, jestli nemá nějaký informace, jestli těch 50 klíčů bude mít hned dneska a pořád neodepisuje .:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Já psal na skype. A zatím psali, že není důvod odpovědět, že nebudou Objednával jsem přes key4you 30.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 tak to sem na tech 17 00 zvedavej, to by byl mazecek, navstivit peklo o 7 hodin driv :D takle bych musel jit spat a ve 12 vstat a parit do 6ti dokud bych nemusel do prace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Bohužel bude možno hrát až 0:01, od 17:00 bude možnost pouze hru nainstalovat, akorát se to přepočítává u "amíků" tak, aby jim to taky vyšlo 0:01 jejich času, cituji: "We’ll be turning on Global Play when the game has launched in all regions. This means that you will not be able to play in a region outside your home region until after The Americas midnight launch at 09:01 CEST on May 15." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 tak to sem na tech 17 00 zvedavej, to by byl mazecek, navstivit peklo o 7 hodin driv :D takle bych musel jit spat a ve 12 vstat a parit do 6ti dokud bych nemusel do prace :D ono to ma ale samozrejmne jednu takovou chybu :D postavy budes mit na asii a ne na evrope :D ale jestli chces hrat pouze singl tak je to asi jedno :) Bohužel bude možno hrát až 0:01, od 17:00 bude možnost pouze hru nainstalovat, akorát se to přepočítává u "amíků" tak, aby jim to taky vyšlo 0:01 jejich času, cituji:"We’ll be turning on Global Play when the game has launched in all regions. This means that you will not be able to play in a region outside your home region until after The Americas midnight launch at 09:01 CEST on May 15." aspon že tak :) aspon nebude naval amiku na evropske servry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 nechci kecat, ale nejsou ty postavy propojeny naskrz serverama? nemuzu se ted potom v praci pidit a nevim jestli si to nepletu jen s goldama, ale minimalne u tech goldu to bude sdileny jak v eu tak us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Co jsem někde četl, tak lidé z evropy budou moci hrát pouze na Evropských serverech, američani na amerických atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 akorat mi doseli oba kliče :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 sakra, kdy sis to objednával? mě pořád nic :X :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 objednával jsem 20 dubna a 4 května :) dosli mi v rozmezi asi 5 min jinak uz naistalovano :) dneska jsem psal jeste tomu prodejci jestli nema jeste CD key, protoze bracha se rozhodl dneska ze si taky koupi D3 20 dubna stalo D3 999 kč 4 května 1099 kč a dneska jsem byl šokovaný 1249 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Já kupoval 8.5. no taky za 1099 :D a ještě nemám a nejspíš dnes v noci dojde klíč prej ASiati už budou mít projetej normál, když mi budem mít půlnoc - http://cs.twitch.tv/angrybirdstw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Ty jo. Klíče bych si asi fakt nekupoval. Nejlepší pocit je z krabicovky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 je fakt dalsi zarazka do okna se hodi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Tak to vidím že lognout se půjde tak za hodinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 za kterou? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Taky se zkoušíš logovat? a Error 37? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 tak ma ocekavani byla hodne ukojena 1. akt ve třech s malyma prestavkama 3,5 hod a to video po killu 1. bosse opet se blizz vysvyhl a dokazel ze to umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Já se zase hned ráno rozčílil, když jsem šel v 5 ráno pro Diablo do TESCA, kde dnes má být v akci za 724,-...ale už o páté, byl regál prázdný, navíc to vypadalo, že tam dodali tak 3 kusy...:-/ takže nezbývá než sehnat jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Já se zase hned ráno rozčílil, když jsem šel v 5 ráno pro Diablo do TESCA, kde dnes má být v akci za 724,-...ale už o páté, byl regál prázdný, navíc to vypadalo, že tam dodali tak 3 kusy...:-/ takže nezbývá než sehnat jinde. Opravdu bych kvůli hře vstával v 5 ráno :cheesygrin: dle mého tam taková akce ani nebyla a šel jsi tam zbytečně, každý co tam šel si pak myslel že ty řed nim už vše vykoupili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 znam tesco akce :D vidim infamouse 2 399 Kč, ME2 599 kč dojdu na pokladnu buch skoro 3000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 znam tesco akce :D vidim infamouse 2 399 Kč, ME2 599 kč dojdu na pokladnu buch skoro 3000 :D Něco podobného jsem měl s inFamous 2 též. Vzal jsem 4 kusy po údajných 399,- Kč a na pokladně mi bylo sděleno že to byla akce do předešlého dne a já platím normální částku 899,-/ kus. Tak jsem jim to obušil o hlavu, to ať si nechaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.